Wat kost een nieuwe badkamer plaatsen in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Als je je bestaande badkamer wilt renoveren of juist een hele nieuwe badkamer wilt installeren, dan ben je natuurlijk benieuwd hoeveel dat gaat kosten.

Bereken je prijs

Direct een heldere offerte voor het plaatsen van je nieuwe badkamer in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Woon je in Nieuwerkerk aan den IJssel en laat je het plaatsen of verbouwen van je nieuwe badkamer graag over aan vakmensen? Dan zit je bij Offertevoorjeklus.nl goed.

Je wilt natuurlijk naar eigen smaak het sanitair uitkiezen, zonder dat je teveel betaalt. Dat kan. Stel zelf je droombadkamer samen met materialen van Gamma, Karwei of andere bouwmarkten en kies voor een modern, landelijk of minimalistisch designinterieur. Kies voor luxe of voordelige producten en alles er tussenin. Word je liever een eindje op weg geholpen, dan kunnen wij uiteraard ook de beste materialen en ontwerpen aandragen die bij jou passen.

Offertevoorjeklus.nl werkt in de gehele regio Nieuwerkerk aan den IJssel: of je nu in Dorrestein woont of in Parkzoom. Van het Oude Dorp tot Esse en van Kortenoord tot Hitland: wij komen graag bij je langs voor passend advies!

Meteen weten wat een nieuwe badkamer plaatsen kost? Bereken je prijs

In de offerte calculator kun je kiezen wat je door ons wilt laten doen. Wil je alles aan ons overlaten? Geen probleem, we zorgen ervoor dat je de badkamer krijgt die je wilt. Ben je zelf handig en wil je sloopwerkzaamheden of de afwerking zelf doen? Selecteer dan alleen die onderdelen waarvoor je ons in wilt schakelen.

Badkamer plaatsen 
We dekken de route naar de badkamer zorgvuldig af zodat tijdens eventuele sloopwerkzaamheden de rest van je huis netjes blijft. Daarna gaat de loodgieter aan de slag met het leidingwerk en de CV en komt de stukadoor langs om de muur en het plafond te stucen. Ook egaliseren we de vloer. Mocht je bijvoorbeeld een mooie inloopdouche willen, dan metselen we ook meteen de douchemuren.

Dan is het tegelwerk aan de beurt. We tegelen de wand en de vloer die we daarna ook netjes voegen. Als dat gebeurd is, kunnen we het badkamer sanitair plaatsen. We plaatsen een door jou uitgekozen ligbad of een douchewand en natuurlijk kunnen ook het badmeubel, de kranen en de radiator niet ontbreken. Tot slot is het tijd voor de afwerking. We kitten het sanitair met een bijpassende kleur kit, sausen het plafond en zorgen ervoor dat alles schoon wordt opgeleverd. Voordat je het weet, sta je in je blinkende nieuwe badkamer je tanden te poetsen.

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?