Wat kost een nieuwe badkamer plaatsen in Pijnacker-Nootdorp?

Als je je bestaande badkamer wilt renoveren of juist een hele nieuwe badkamer wilt installeren, dan ben je natuurlijk benieuwd hoeveel dat gaat kosten.

Bereken je prijs

Direct een heldere offerte voor het plaatsen van je nieuwe badkamer in Pijnacker-Nootdorp.

Als je in de gemeente Pijnacker-Nootdorp woont en toe bent aan een nieuwe badkamer, maar het plaatsen ervan wel graag overlaat aan professionals, zit je bij Offertevoorjeklus.nl goed!

Offertevoorjeklus.nl heeft de beste vakmannen in dienst die ervoor zorgen dat jouw badkamerrenovatie vlekkeloos verloopt. Wij ontzorgen je van begin tot eind: van het uitzoeken van de materialen tot de afwerking. Dat deden we bijvoorbeeld voor de badkamer van Eveline uit Pijnacker. Koop je de materialen liever zelf en heb je ons alleen nodig voor de installatie ervan, zoals mevrouw Ten Cate uit Pijnacker, die zelf haar droombadkamer samenstelde? Dat kan natuurlijk ook!

Onze vakmannen zijn werkzaam in heel de gemeente Pijnacker-Nootdorp, dus of je nu in Pijnacker, Nootdorp of Delfgauw woont, dat maakt niet uit. Heb je een appartement in Koningshof, Klapwijk, Ackerswoude of Tolhek, of een huis in Ypenburg of Emerald? We staan zo bij je op de stoep!

Meteen weten wat een nieuwe badkamer plaatsen kost? Bereken je prijs

In de offerte calculator kun je kiezen wat je door ons wilt laten doen. Wil je alles aan ons overlaten? Geen probleem, we zorgen ervoor dat je de badkamer krijgt die je wilt. Ben je zelf handig en wil je sloopwerkzaamheden of de afwerking zelf doen? Selecteer dan alleen die onderdelen waarvoor je ons in wilt schakelen.

Badkamer plaatsen 
We dekken de route naar de badkamer zorgvuldig af zodat tijdens eventuele sloopwerkzaamheden de rest van je huis netjes blijft. Daarna gaat de loodgieter aan de slag met het leidingwerk en de CV en komt de stukadoor langs om de muur en het plafond te stucen. Ook egaliseren we de vloer. Mocht je bijvoorbeeld een mooie inloopdouche willen, dan metselen we ook meteen de douchemuren.

Dan is het tegelwerk aan de beurt. We tegelen de wand en de vloer die we daarna ook netjes voegen. Als dat gebeurd is, kunnen we het badkamer sanitair plaatsen. We plaatsen een door jou uitgekozen ligbad of een douchewand en natuurlijk kunnen ook het badmeubel, de kranen en de radiator niet ontbreken. Tot slot is het tijd voor de afwerking. We kitten het sanitair met een bijpassende kleur kit, sausen het plafond en zorgen ervoor dat alles schoon wordt opgeleverd. Voordat je het weet, sta je in je blinkende nieuwe badkamer je tanden te poetsen.

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?