Wat kost een nieuwe badkamer plaatsen in Rotterdam?

Als je je bestaande badkamer wilt renoveren of juist een hele nieuwe badkamer wilt installeren, dan ben je natuurlijk benieuwd hoeveel dat gaat kosten.

Bereken je prijs

Direct een heldere offerte voor het plaatsen van je nieuwe badkamer in Rotterdam.

Woon je in de regio Rotterdam en laat je het plaatsen of de verbouwing van je badkamer graag over aan vakmensen? Dan ben je bij Offertevoorjeklus.nl aan het juiste adres.

Natuurlijk wil je graag zelf de tegels en het sanitair van je droombadkamer kunnen uitkiezen. Dat kan! Wij adviseren je graag over de juiste materialen en kunnen deze ook voor je inkopen tegen een voordelige prijs bij de groothandel. Liever alles helemaal zelf uitzoeken en aanschaffen? Ook dat is natuurlijk mogelijk; wij regelen dan graag de installatie voor je.

Wij zijn actief in de hele regio Rotterdam. Het maakt niet uit of je in Kralingen woont of in Park 16Hoven; we komen graag naar je toe. Zo installeerden wij al een nieuwe badkamer voor Rembrandt en Carlijn in de Entrepothaven, in het nieuwbouwhuis van Cor en Winifred en het appartement van Nina en Jeroen. We werken ook graag in de omgeving: we leverden al badkamers op bij Henk en Hanneke uit Schiedam, in Capelle aan den IJssel bij Marina en Carlos en de familie Boer en in Pijnacker bij mevrouw Ten Cate.

Meteen weten wat een nieuwe badkamer plaatsen kost? Bereken je prijs

In de offerte calculator kun je kiezen wat je door ons wilt laten doen. Wil je alles aan ons overlaten? Geen probleem, we zorgen ervoor dat je de badkamer krijgt die je wilt. Ben je zelf handig en wil je sloopwerkzaamheden of de afwerking zelf doen? Selecteer dan alleen die onderdelen waarvoor je ons in wilt schakelen.

Badkamer plaatsen 
We dekken de route naar de badkamer zorgvuldig af zodat tijdens eventuele sloopwerkzaamheden de rest van je huis netjes blijft. Daarna gaat de loodgieter aan de slag met het leidingwerk en de CV en komt de stukadoor langs om de muur en het plafond te stucen. Ook egaliseren we de vloer. Mocht je bijvoorbeeld een mooie inloopdouche willen, dan metselen we ook meteen de douchemuren.

Dan is het tegelwerk aan de beurt. We tegelen de wand en de vloer die we daarna ook netjes voegen. Als dat gebeurd is, kunnen we het badkamer sanitair plaatsen. We plaatsen een door jou uitgekozen ligbad of een douchewand en natuurlijk kunnen ook het badmeubel, de kranen en de radiator niet ontbreken. Tot slot is het tijd voor de afwerking. We kitten het sanitair met een bijpassende kleur kit, sausen het plafond en zorgen ervoor dat alles schoon wordt opgeleverd. Voordat je het weet, sta je in je blinkende nieuwe badkamer je tanden te poetsen.

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?