Even voorstellen: Bastiaan

Bastiaan zorgt bij Offertevoorjeklus.nl voor een succesvol en strak eindresultaat van de projecten en dat is iets waar wij veel waardering voor hebben! Hij begeleidt zorgvuldig het gehele proces dat de klant van Offertevoorjeklus doorloopt en stemt dit proces intern af. Zijn kracht is het luisteren naar mensen en dat op een juiste manier vertalen, wat leidt tot een geslaagde opdracht. "Mensen blij maken met de opdracht die ze bij je hebben neergelegd, dat vind ik het leukst!"

Bastiaan zorgt voor een blije klant door het proces van een opdrachtaanvraag vanaf het begin tot en met het einde zorgvuldig te managen. Hij maakt zo snel mogelijk een afspraak met de klant, zodra deze een offerteaanvraag heeft aangeklikt via de website. "De verschillende prijscalculators voor badkamer, toilet, vloer en stucwerk zijn erg makkelijk bij nieuwe aanvragen en het maken van een definitieve offerte. Hiermee kunnen we de mensen nog beter helpen!" Bastiaan komt daarna de ruimte inmeten bij de mensen thuis. Hierna wordt er een realistische 3D tekening gemaakt van hoe de ruimte eruit kan komen te zien. Samen wordt er een keuze in sanitair gemaakt en op basis van deze afstemming kan de definitieve offerte richting de opdrachtgever gecommuniceerd worden. Naast het proces van vóór de verkoop begeleidt Bastiaan ook het proces ná de verkoop van de opdracht, dus tijdens de renovatie zelf maar ook bij de oplevering van het project. Naast dit alles verzorgt hij ook regelmatig promotie in de vorm van het verspreiden van folders en het plaatsen van borden van Offertevoorjeklus op locatie.

“Zeg wat je doet en doe wat je zegt!"

Bastiaan

Wat hij de leukste opdracht tot nu toe vond? Dat was zijn allereerste klus. "Deze opdracht vond ik het meest spannend en het was dubbel zo leuk toen hij goed was afgerond."

Bastiaan is optimistisch ingesteld en communiceert graag helder en duidelijk met zijn klanten. Hij is echt een mensenmens. "De omgang met verschillenden typen mensen geeft mij plezier in mijn werk!" Zijn stijlregel is: “Zeg wat je doet en doe wat je zegt!" Hij maakt graag het vertrouwen dat hij aan de klant geeft waar en hij gaat hier op een zorgvuldige manier mee om. "Ik vind het belangrijk om mijn afspraken ook na te komen, zo sta ik in mijn werk en daar voel ik mij prettig bij." Bastiaan gelooft erin dat je met de juiste instelling en een luisterend oor heel ver kan komen. Met die instelling zorgt hij voor nóg succesvollere Offertevoorjeklus.nl projecten!

Weten wat een nieuwe vloer leggen kost? Bereken

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?