Michael: onze Allround Badkamer Specialist

Offertevoorjeklus is trots op het gemotiveerde team en de drijvende krachten achter het succes en zet daarom vandaag Michael in het zonnetje. Hij heeft zich vanaf zijn achttiende levensjaar gespecialiseerd in de bouw van badkamers en streeft ernaar om elke badkamer nóg mooier te maken dan de vorige. 

Tegels zetten, wanden stucen, toiletten plaatsen, vloeren smeren of luxe bubbelbaden inbouwen, Michael draait er zijn hand niet voor om. De filosofie achter zijn precieze werk is: "Pak de tijd die nodig is, alleen zo kom je tot het perfecte resultaat." Hij werkt secuur en vind het belangrijk dat de klant niet teleurgesteld wordt. "Het gaat erom dat de klant tevreden is, daar doe ik het voor!'" Het daadwerkelijke bouwen van de badkamer is zijn passie en hij werkt het liefst met mooie en kwalitatief goede materialen. 

Met zijn brede, jarenlange ervaring weet Michael exact waar hij mee bezig is en werkt hij graag bij Offertevoorjeklus.nl. De nieuwe bedrijfsbus is zeker iets waar hij trots op is: "Normaal kijken mensen als er een Ferrari langs rijdt, maar op de bouwmarkt kijken ze naar mijn bus!"

''Ik streef ernaar om elke badkamer nóg mooier te maken dan de vorige.''

Michael

De badkamerrenovatie waar hij het meest trots op is? "Dat was een van mijn eerste badkamers in Zoetermeer. Het was een grote badkamer, die er zo strak in zat, dat ik echt had laten zien wat ik kan. Zo ben ik bij Offertevoorjeklus.nl gekomen." Michael gaat steeds weer voor het beste resultaat en met deze instelling draagt hij elke dag bij aan de bedrijfsfilosofie van Offertevoorjeklus: verbouw zorgeloos!

Weten wat jouw badkamerrenovatie kost? Bereken!

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?