Nu ook direct online een offerte opvragen voor stuc- en schilderwerk bij Offertevoorjeklus.nl!

In januari 2015 lanceerde Buijs Tegel- & Stucwerken, in samenwerking met internetbureau ZICHZACH, de eerste online offertetool voor klussen in huis. In een paar simpele stappen konden klanten een duidelijke offerte bij elkaar klikken voor de verbouwing van hun badkamer of toilet. Nu – een half jaar, enkele nieuwe badkamers en tientallen tevreden klanten later – komt Offertevoorjeklus.nl met een nieuwe online tool: de offertecalculator voor stuc- en schilderwerk.

Eerste online offertetool
Jacob Buijs liep er al een tijdje mee in zijn hoofd: een online calculator waarmee mensen eenvoudig een vrijblijvende offerte bij elkaar kunnen klikken voor een klus in huis. Een dergelijke tool bestond nog niet, op bestaande websites kon je wel een offerte aanvragen maar zag je niet direct de prijs. Dat moest handiger en beter kunnen, vond Jacob. Toen hij in gesprek ging met internetbureau ZICHZACH viel alles op zijn plek en al snel was het eerste ontwerp van Offertevoorjeklus.nl er. De website werd in januari 2015 gelanceerd. Klanten konden via de offertecalculator direct een offerte opvragen voor hun nieuwe badkamer of toilet

Tevreden klanten
De combinatie van de eigentijdse benadering van Offertevoorjeklus.nl met de jarenlange ervaring en het vakmanschap van Buijs Tegel- en Stucwerken wierp al snel zijn vruchten af. Offerte na offerte werd aangevraagd en al snel was de eerste OVJK-badkamer een feit. Zo waren Marina en Carlos uit Capelle aan den IJssel erg tevreden met hun eigenzinnige, nieuwe badkamer en stelden Rembrandt en Carlijn uit Rotterdam vooral de snelle en zelfstandige manier van werken op prijs.

Volgende stap
Maar behalve het plaatsen van badkamers en toiletten, kan Buijs Tegel- & Stucwerken natuurlijk nog veel meer. De offertecalculator voor badkamers en toiletten moest dus een vervolg krijgen. Opnieuw ging Jacob met ZICHZACH in gesprek om een offertecalculator voor stucwerk vorm te geven.

Ontzorgen en keuzevrijheid
De nieuwe offertecalculator is enerzijds ingericht op het ontzorgen van de klant, maar houdt anderzijds rekening met zijn keuzevrijheid. Wil je het stucen en afwerken van je wand of plafond van begin tot eind uit handen geven en er geen omkijken naar hebben? Geen probleem, je kiest in de calculator voor een behang- of sausklaar oppervlak en welke afwerking je vervolgens wilt. De vakmannen van Offertevoorjeklus.nl doen dan de rest. Maar heb je een wand die alleen nog geschilderd of gesierpleisterd moet worden? Ook dit klik je gewoon aan in de calculator. Na het eerste gesprek met het team van OVJK staat voor je het weet de schilder bij je op de stoep!

What you see is what you get
Daarnaast staat Offertevoorjeklus.nl voor duidelijkheid: dankzij de offertecalculator zijn er geen verborgen kosten. Jacob: "Als je bij sommige bedrijven een offerte aanvraagt, zijn er allerlei kosten waar de klant van tevoren niet op de hoogte is. Dingen die de klant eigenlijk wel moet afnemen, zoals een stucloper of hoeknaalden, maar die pas worden gecommuniceerd nadat de eerste offerte al overeen is gekomen." Bij OVJK is dat niet het geval: zolang je de calculator naar waarheid invult zijn er achteraf geen kosten die nog bovenop het offertebedrag komen. Kortom, de nieuwe offertecalculator van Offertevoorjeklus.nl is duidelijk, snel en eerlijk!

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?