Wat kost het stucen van een wand of plafond in Amersfoort?

Wil je een strak gestuukt oppervlak? Wij hebben de meest vakkundige stukadoors en schilders in dienst! Met de offertecalculator weet je meteen wat dat kost.

Bereken je prijs

Meteen een duidelijke offerte voor al je stucwerk in Amersfoort.

Als je je muren en plafonds vakkundig wilt laten stucen door een echte vakman, zit je bij Offertevoorjeklus.nl goed. Wij hebben de beste stucadoors in gemeente Amersfoort in dienst!

Offertevoorjeklus.nl levert strak gestuukte wanden en plafonds, of je nu aan de Lange Gracht woont of in Schothorst. In heel de gemeente Amerfsoort maken wij je oppervlak netjes behang- en sausklaar, van Hoogland tot Bunschoten en van Nijkerk tot Vathorst. We komen graag naar je toe!

Het maakt niet uit of je een stukadoor wilt die je wand stuct en afwerkt of alleen een schilder zoekt: wij regelen het voor je. We verzorgen het hele pakket: van het voorwerk en behang- of sausklaar maken van je wand tot het verven of sierpleisteren ervan. We kunnen je compleet ontzorgen, maar begrijpen het ook als je bepaalde dingen liever zelf doet. Alles naar jouw wens!

Meteen weten wat het stucen van jouw oppervlak kost? Bereken je prijs

Jij bepaalt wat je aan ons overlaat en wat je liever zelf doet. Wil je zelf alles afplakken en verven en ons alleen het stucwerk laten verzorgen? Of wil je het oppervlak compleet geverfd en afgewerkt laten opleveren? Het kan allemaal. Uiteraard kunnen we, als jij dat wilt, ook zorgen voor het afplakken van vloeren, plinten, kozijnen en muren. Zo wordt alles, als het stucwerk klaar is, weer netjes opgeleverd.

Voorbereidingen
Om het je makkelijk te maken, verzorgen de stukadoors van Offertevoorjeklus.nl het nodige voorwerk: heb je een grove muur met beschadigingen of scheuren? Dan zorgen wij dat daar gaas overheen wordt geplakt en dat de muur geëgaliseerd wordt. Daarna behandelen we de muren en plafonds met voorstrijk.

Om direct aan de slag te kunnen gaan, hebben onze vakmannen wel muren en plafonds nodig die vrij zijn van decoratie, verlichting, spijkers, schroeven en pluggen. Ze moeten ook vrij zijn van meubels.

Behangklaar of sausklaar
Bij Offertevoorjeklus.nl kun je kiezen of je je oppervlak behangklaar of sausklaar wilt hebben. Een behangklare wand is klaar om behangen te worden of te behandelen met spachtelputz, sierpleister of spackspuit. Wil je de wanden uiteindelijk afsauzen? Dan zorgen wij voor een extra gladde, sausklare afwerking op je wand of plafond. De wanden kunnen daarna geverfd worden in welke kleur je maar wilt. Voor een extra strak resultaat en bescherming van de uitwendige hoeken kies je daarnaast voor het aanbrengen van hoeknaalden.

Afwerking
Na het stucen en behang- of sausklaar maken van je wand of plafond, kunnen wij de afwerking natuurlijk ook verzorgen. Bij een behangklare wand kun je kiezen uit behang, sierpleister of spackspuiten met een fijne korrel. Bij een sausklaar oppervlak kunnen wij het verfwerk uiteraard ook voor je verzorgen: kies dan uit witte verf of een kleur naar keuze.

Jouw wensen
Graag nemen wij je zoveel mogelijk werk uit handen, zodat jij een stressvrije verbouwing tegemoet gaat. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je bepaalde dingen liever zelf doet. Daarom verzorgen wij niet alleen stucwerk met een complete afwerking inclusief verven of sierpleisteren, maar kunnen we je wand of plafond ook alleen afwerken. Heb je bijvoorbeeld een gestucte wand die alleen nog geverfd moet worden, of wil je je wanden alleen laten spackspuiten? Ook dat is mogelijk bij Offertevoorjeklus.nl! In onze offertecalculator kun je al deze mogelijkheden aangeven en heb je meteen een overzicht van de kosten.

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?