Wat kost een nieuw toilet plaatsen in Bodegraven-Reeuwijk?

Wil je je bestaande toiletruimte renoveren of juist een heel nieuw toilet installeren? Dan wil je natuurlijk weten hoeveel dat gaat kosten.

Bereken je prijs

Snel een duidelijke offerte voor het realiseren van je nieuwe toilet in Bodegraven-Reeuwijk.

Wil jij je nieuwe wc-ruimte in Bodegraven-Reeuwijk laten plaatsen door vakmannen? Bij Offertevoorjeklus.nl zit je goed: wij hebben de beste vakmannen in dienst!

Of je nu je materialen al hebt aangeschaft en je nieuwe toilet alleen nog maar hoeft laten plaatsen, of liever volledig ontzorgd wordt: wij regelen het voor je. We kunnen in samenspraak alle materialen voor je aanschaffen tegen een scherpe prijs en je badkamer van begin tot eind realiseren, zodat jij nergens meer omkijken naar hebt.

Wij werken in heel de gemeente Bodegraven-Reeuwijk (en natuurlijk ook daarbuiten). We klussen Driebruggen, De Meije, Hogebrug en Sluipwijk. Woon je in Nieuwerbrug of Tempel en Waarder? Onze vakmannen komen naar je toe voor de plaatsing van jouw nieuwe toilet!

Meteen weten wat een nieuwe toilet plaatsen kost? Bereken je prijs

Wil je dat we alles doen, dan zorgen we daar natuurlijk voor. Doe je de sloopwerkzaamheden of de afwerking liever zelf? Selecteer dan alleen de opties waarvoor je ons in wilt schakelen.

Toilet plaatsen
We dekken de route naar de toiletruimte zorgvuldig af om ervoor te zorgen dat je huis netjes blijft tijdens eventuele sloopwerkzaamheden. Daarna gaan we aan de slag met het leidingwerk voor het inbouwreservoir, werken we de aan- en afvoer weg in de wand en plaatsen we een bedieningspaneel. Ook egaliseren we de vloer en komt de stukadoor langs om de muur en het plafond te stucen.

Vervolgens tegelen we de wand en de vloer en voegen we het tegelwerk zodat we daarna de toiletpot kunnen plaatsen. Het door jou uitgekozen fontein met kraan installeren we ook en natuurlijk kunnen toilet accessoires zoals een toiletrolhouder, toiletborstelhouder en een reserverolhouder niet ontbreken. Als laatste gaan we aan de slag met de afwerking. Het sanitair kitten we in een bijpassende kleur, we sausen het plafond en maken alles schoon. Zo heb je binnen de kortste keren weer een nieuw en fris toilet.

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?