Wat kost een nieuw toilet plaatsen in Zuid-Holland?

Wil je je bestaande toiletruimte renoveren of juist een heel nieuw toilet installeren? Dan wil je natuurlijk weten hoeveel dat gaat kosten.

Bereken je prijs

Snel een duidelijke offerte voor het realiseren van je nieuwe toilet in Zuid-Holland.

Woon je in Zuid-Holland en laat je het maken van je nieuwe toilet graag over aan vakmensen? Dan ben je bij Offertevoorjeklus.nl aan het juiste adres. 

Doordat je zelf de materialen in de bouwmarkt koopt, bepaal jij welke uitstraling je toilet krijgt. Landelijk, modern, luxe of juist goedkoop, jij kiest de materialen die passen bij jouw smaak en budget. Wij zorgen vervolgens voor de installatie of renovatie van je wc. Kies in de offertecalculator welke werkzaamehden je door ons wilt laten uitvoeren.

Of je nu in Rotterdam woont of een woning in Delft hebt, Offertevoorjeklus.nl werkt in de hele provincie Zuid-Holland. We werken ook in de gemeentes Leidschendam-Voorburg, Bodegraven-ReeuwijkAlphen aan den RijnKrimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Zuidplas, Pijnacker-Nootdorp, Zevenhuizen, Waddinxveen, Moordrecht en Lansingerland en de streken Goeree-Overflakkee, de Alblasserwaard, de Hoeksche Waard en het Westland. Het plaatsen van een nieuwe toilet in Den HaagGouda, Vlist, Schoonhoven of Bergambacht doen we ook met plezier. Daarnaast zijn we bijvoorbeeld actief in Leiden, Dordrecht, Sliedrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Barendrecht en Zoetermeer. Waar je ook woont, we komen graag bij je langs om je nieuwe toilet te plaatsen!

Meteen weten wat een nieuwe toilet plaatsen kost? Bereken je prijs

Wil je dat we alles doen, dan zorgen we daar natuurlijk voor. Doe je de sloopwerkzaamheden of de afwerking liever zelf? Selecteer dan alleen de opties waarvoor je ons in wilt schakelen.

Toilet plaatsen
We dekken de route naar de toiletruimte zorgvuldig af om ervoor te zorgen dat je huis netjes blijft tijdens eventuele sloopwerkzaamheden. Daarna gaan we aan de slag met het leidingwerk voor het inbouwreservoir, werken we de aan- en afvoer weg in de wand en plaatsen we een bedieningspaneel. Ook egaliseren we de vloer en komt de stukadoor langs om de muur en het plafond te stucen.

Vervolgens tegelen we de wand en de vloer en voegen we het tegelwerk zodat we daarna de toiletpot kunnen plaatsen. Het door jou uitgekozen fontein met kraan installeren we ook en natuurlijk kunnen toilet accessoires zoals een toiletrolhouder, toiletborstelhouder en een reserverolhouder niet ontbreken. Als laatste gaan we aan de slag met de afwerking. Het sanitair kitten we in een bijpassende kleur, we sausen het plafond en maken alles schoon. Zo heb je binnen de kortste keren weer een nieuw en fris toilet.

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?