Wat kost een nieuw toilet plaatsen in Rotterdam?

Wil je je bestaande toiletruimte renoveren of juist een heel nieuw toilet installeren? Dan wil je natuurlijk weten hoeveel dat gaat kosten.

Bereken je prijs

Snel een duidelijke offerte voor het realiseren van je nieuwe toilet in Rotterdam.

Als je het plaatsen of de verbouwing van je toilet graag overlaat aan vakmensen, dan ben je bij Offertevoorjeklus.nl op de juiste plaats.

Welke uitstraling krijgt jouw nieuwe toilet-ruimte? Landelijk, modern, met luxe materialen of juist goedkoop, jij kiest wat past bij jouw smaak en budget. We kunnen je helpen bij het uitzoeken van de materialen en kunnen ze ook voor je aanschaffen tegen een voordelige prijs bij de groothandel, maar als je ze liever zelf koopt is dat natuurlijk ook prima. Wij zorgen vervolgens voor de installatie of renovatie van je wc.

We zijn actief in de hele regio Rijnmond: zo rondden we al een succesvolle renovatie af bij Rembrandt en CarlijnCor en Winifred en Judith uit Rotterdam. Ook klaarden we de klus bij Henk en Hanneke uit Schiedam. Daarnaast verbouwden we het toilet van mevrouw Ten Cate uit Pijnacker en werkten we in Capelle aan den IJssel bij Marina en Carlos en de familie Boer. Het maakt niet uit of je in Kralingen of Delfshaven woont, of net een nieuw huis hebt gekocht in Park 16Hoven, we komen naar je toe.

Meteen weten wat een nieuwe toilet plaatsen kost? Bereken je prijs

Wil je dat we alles doen, dan zorgen we daar natuurlijk voor. Doe je de sloopwerkzaamheden of de afwerking liever zelf? Selecteer dan alleen de opties waarvoor je ons in wilt schakelen.

Toilet plaatsen
We dekken de route naar de toiletruimte zorgvuldig af om ervoor te zorgen dat je huis netjes blijft tijdens eventuele sloopwerkzaamheden. Daarna gaan we aan de slag met het leidingwerk voor het inbouwreservoir, werken we de aan- en afvoer weg in de wand en plaatsen we een bedieningspaneel. Ook egaliseren we de vloer en komt de stukadoor langs om de muur en het plafond te stucen.

Vervolgens tegelen we de wand en de vloer en voegen we het tegelwerk zodat we daarna de toiletpot kunnen plaatsen. Het door jou uitgekozen fontein met kraan installeren we ook en natuurlijk kunnen toilet accessoires zoals een toiletrolhouder, toiletborstelhouder en een reserverolhouder niet ontbreken. Als laatste gaan we aan de slag met de afwerking. Het sanitair kitten we in een bijpassende kleur, we sausen het plafond en maken alles schoon. Zo heb je binnen de kortste keren weer een nieuw en fris toilet.

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?