Wat kost een nieuw toilet plaatsen in Sliedrecht?

Wil je je bestaande toiletruimte renoveren of juist een heel nieuw toilet installeren? Dan wil je natuurlijk weten hoeveel dat gaat kosten.

Bereken je prijs

Snel een duidelijke offerte voor het realiseren van je nieuwe toilet in Sliedrecht.

Wie in Sliedrecht woont en op zoek is naar een betrouwbare partij voor het plaatsen van zijn nieuwe toiletruimte, is bij Offertevoorjeklus.nl aan het goede adres!

Onze installateurs, loodgieters en tegelzetters staan voor je klaar, waar je ook woont: wij zijn namelijk actief in heel de gemeente Sliedrecht en ook ver daarbuiten. Of je nu in Westwijk woont of in Sliedrechtse Dijk, in Baanhoek of aan de Beneden-Merwede, wij komen graag bij je langs voor een goed advies en het beste vakwerk!

Offertevoorjeklus.nl houdt ervan om jou zoveel mogelijk keuzestress te besparen. Dat betekent dat wij, als jij dat wilt, zelfs de materialen tegen een scherpe prijs voor je kunnen aanschaffen bij de groothandel. Uiteraard kun je ook zelf de spullen voor je nieuwe wc-ruimte uitzoeken bij de bouwmarkt. Je kiest zelf wat je door ons laat doen en wat je liever zelf doet!

Meteen weten wat een nieuwe toilet plaatsen kost? Bereken je prijs

Wil je dat we alles doen, dan zorgen we daar natuurlijk voor. Doe je de sloopwerkzaamheden of de afwerking liever zelf? Selecteer dan alleen de opties waarvoor je ons in wilt schakelen.

Toilet plaatsen
We dekken de route naar de toiletruimte zorgvuldig af om ervoor te zorgen dat je huis netjes blijft tijdens eventuele sloopwerkzaamheden. Daarna gaan we aan de slag met het leidingwerk voor het inbouwreservoir, werken we de aan- en afvoer weg in de wand en plaatsen we een bedieningspaneel. Ook egaliseren we de vloer en komt de stukadoor langs om de muur en het plafond te stucen.

Vervolgens tegelen we de wand en de vloer en voegen we het tegelwerk zodat we daarna de toiletpot kunnen plaatsen. Het door jou uitgekozen fontein met kraan installeren we ook en natuurlijk kunnen toilet accessoires zoals een toiletrolhouder, toiletborstelhouder en een reserverolhouder niet ontbreken. Als laatste gaan we aan de slag met de afwerking. Het sanitair kitten we in een bijpassende kleur, we sausen het plafond en maken alles schoon. Zo heb je binnen de kortste keren weer een nieuw en fris toilet.

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?