Wat kost een nieuw toilet plaatsen in Zevenhuizen?

Wil je je bestaande toiletruimte renoveren of juist een heel nieuw toilet installeren? Dan wil je natuurlijk weten hoeveel dat gaat kosten.

Bereken je prijs

Snel een duidelijke offerte voor het realiseren van je nieuwe toilet in Zevenhuizen.

Wie in Zevenhuizen woont en op zoek is naar een professionele partij voor het plaatsen van een nieuwe toiletruimte of het renoveren van de wc, hoeft niet verder te zoeken.

Offertevoorjeklus.nl heeft de beste loodgieters, tegelzetters en installateurs in dienst die de klus zo voor je geklaard hebben, of je nu van begin tot eind de touwtjes uit handen wilt geven of zelf al de materialen hebt gekocht en alleen iemand zoekt die ze voor je kan plaatsen. In beide gevallen helpen we je graag: jij bepaalt welke werkzaamheden je door ons uit laat voeren!

Heb je een oude woning die wel aan een gerenoveerde toiletruimte toe is, of heb je misschien wel een nieuwbouwwoning in het Koningskwartier gekocht en wil je het toilet helemaal volgens jouw wensen laten plaatsen? We komen naar jou toe. OVJK werkt in heel Zevenhuizen en daarbuiten!

Meteen weten wat een nieuwe toilet plaatsen kost? Bereken je prijs

Wil je dat we alles doen, dan zorgen we daar natuurlijk voor. Doe je de sloopwerkzaamheden of de afwerking liever zelf? Selecteer dan alleen de opties waarvoor je ons in wilt schakelen.

Toilet plaatsen
We dekken de route naar de toiletruimte zorgvuldig af om ervoor te zorgen dat je huis netjes blijft tijdens eventuele sloopwerkzaamheden. Daarna gaan we aan de slag met het leidingwerk voor het inbouwreservoir, werken we de aan- en afvoer weg in de wand en plaatsen we een bedieningspaneel. Ook egaliseren we de vloer en komt de stukadoor langs om de muur en het plafond te stucen.

Vervolgens tegelen we de wand en de vloer en voegen we het tegelwerk zodat we daarna de toiletpot kunnen plaatsen. Het door jou uitgekozen fontein met kraan installeren we ook en natuurlijk kunnen toilet accessoires zoals een toiletrolhouder, toiletborstelhouder en een reserverolhouder niet ontbreken. Als laatste gaan we aan de slag met de afwerking. Het sanitair kitten we in een bijpassende kleur, we sausen het plafond en maken alles schoon. Zo heb je binnen de kortste keren weer een nieuw en fris toilet.

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?