Wil je een complete nieuwe tegelvloer in Amersfoort?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in Amersfoort.

Wie zijn nieuwe vloer graag laat leggen door vakmensen, is bij Offertevoorjeklus.nl aan het juiste adres. Wij werken in heel de gemeente Amersfoort.

Het maakt niet uit waar je woont in Amersfoort, wij komen graag naar je toe om je vloerverwarming aan te leggen of je vloer te tegelen. Van Hoogland tot Leusden en van Nijkerk tot Hoevelaken, we komen bij je langs. Woon je aan de Lange Gracht of bij de Koppelpoort? Of heb je een woning in Bunschoten, Vathorst, Schothorst of Valleipoort? Offertevoorjeklus.nl werkt in heel Amersfoort, maar ook ver daarbuiten.

We kunnen je gehele vloer verzorgen, de vloerverwarming opbinden op de betonnen vloer of infrezen in een bestaande cementvloer. Maar als je alleen een nieuwe tegelvloer wilt, kunnen we dat uiteraard ook voor je regelen. Jij geeft aan welke werkzaamheden je wilt laten uitvoeren en wij doen de rest!

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?