Wil je een complete nieuwe tegelvloer in Amsterdam?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in Amsterdam.

Woon je in Amsterdam en wil je een nieuwe vloer of vloerverwarming laten plaatsen? Onze vakmannen zijn werkzaam in heel de gemeente Amsterdam!

In heel Amsterdam en omstreken verzorgen wij de renovatie van je vloer. Of je nu vloerverwarming wilt laten aanleggen of alleen een tegelzetter nodig hebt, wij regelen het voor je! Wij hebben de beste tegelzetters, monteurs en loodgieters in dienst, dus je kunt je klus gerust uit handen geven.

Of je nu in een appartement in de Amsterdamse grachtengordel hebt of een nieuwbouwwoning in IJburg, onze vakmannen komen naar je toe. We zijn werkzaam in Bos en Lommer, Amstelveen, Westpoort, Geuzenveld, De Aker, Landsmeer, Watergraafsmeer, de Pijp en de Jordaan.

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?