Wil je een complete nieuwe tegelvloer in Bleiswijk?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in Bleiswijk.

Wie zijn nieuwe vloer of vloerverwarming graag laat leggen door vakmensen, is bij Offertevoorjeklus.nl aan het juiste adres. Wij werken in heel Bleiswijk en ver daarbuiten.

Wij verzorgen met plezier de renovatie van je vloer. Of je nu vloerverwarming wilt laten aanleggen of alleen een tegelzetter nodig hebt, wij regelen het voor je! Wij hebben de beste tegelzetters, monteurs en loodgieters in dienst, dus je kunt je klus gerust uit handen geven.

Wij werken overal in Bleiswijk: of je nu aan de Rotte woont of in de oude dorpskern, bij de Bloemenveling of aan de Overbuurtseweg, we komen graag bij je langs voor een persoonlijk advies. Offertevoorjeklus.nl werkt in heel Bleiswijk en ver daarbuiten!

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?