Wil je een complete nieuwe tegelvloer in Bodegraven-Reeuwijk?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in Bodegraven-Reeuwijk.

Je nieuwe vloer of vloerverwarming laten leggen in Bodegraven-Reeuwijk? Geen probleem bij Offertevoorjeklus.nl: wij regelen de beste tegelzetters, loodgieters en klusjesmannen!

Offertevoorjeklus.nl neemt de klant graag al het werk uit handen: dat betekent dat we zowel het voorwerk kunnen doen, de materialen voor je aan kunnen schaffen tegen een scherpe prijs en het eindresultaat binnen de afgesproken tijd kunnen opleveren. Schaf je liever zelf de tegels aan en wil je dat wij ze alleen voor je leggen? Dat kan natuurlijk ook.

Onze vakmannen werken in heel de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en ver daarbuiten. Het maakt niet uit of je in Bodegraven, Driebruggen, Reeuwijk-Dorp of -Brug woont, wij komen naar je toe! Natuurlijk klussen we ook in De Meije, Hogebrug, Nieuwerbrug, Sluipwijk of Tempel en Waarder.

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?