Wil je een complete nieuwe tegelvloer in Delft?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in Delft.

Woon je in Delft en laat je het plaatsen van je nieuwe vloer en vloerverwarming graag over aan professionals? Dan zit je bij Offertevoorjeklus.nl goed!

Of je nu in de historische binnenstad of Hof van Delft woont, de vakmannen van Offertevoorjeklus.nl komen graag naar je toe. Wij werken in de hele regio Delft: van Voordijkshoorn of Tanthof en van Voorhof tot Buitenhof. Waar je ook woont, wij voeren de klus met plezier voor je uit!

Ben je aan het renoveren en wil je de vloerverwarming laten opbinden op de betonnen vloer, of heb je een bestaande zandcementvloer waarin je de verwarming wilt laten infrezen? Het kan bij Offertevoorjeklus.nl allemaal! Ook als je alleen een tegelzetter zoekt komen we graag bij je langs.

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?