Wil je een complete nieuwe tegelvloer in Gouda?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in Gouda.

Een tegelvloer is stijlvol en praktisch. Woon je in Gouda en wil je een nieuwe vloer laten leggen of vloerverwarming laten plaatsen? De vakmannen van Offertevoorjeklus.nl regelen het!

Offertevoorjeklus.nl werkt in de gehele gemeente Gouda: Plaswijck tot Westergauwen en van Bloemendaal tot Kort Haarlem. Of je nu een appartement hebt aan de singel in de binnenstad of een nieuwbouwwoning in Goverwelle of Westergouwe, wij plaatsen met plezier jouw nieuwe vloer. Ook in Gouda Noord, Stolwijkersluis en Korte Akkeren komen wij graag bij je langs.

We laten je graag een mooie selectie hoogwaardige vloertegels volgens de laatste trends zien in onze showroom. Kies, met of zonder onze hulp, de vloer die jij wilt. Je hebt het zelf in de hand, net als het budget. Vervolgens leggen we ze vakkundig in jouw huis!

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?