Wil je een complete nieuwe tegelvloer in Hendrik Ido Ambacht?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in Hendrik Ido Ambacht.

Woon je in Hendrik-Ido-Ambacht en wil je een nieuwe vloer laten leggen of vloerverwarming laten plaatsen? De vakmannen van Offertevoorjeklus.nl regelen het graag voor je!

Offertevoorjeklus.nl werkt in de gehele gemeente Hendrik-Ido-Ambacht: van de Antoniapolder tot de Ambachtszone en van Noordoevers tot Sandelingen-Ambacht. Heb je een nieuwbouwhuis in De Volgerlanden of een woning in het oude dorp? Wij komen graag naar je toe!

Wil je zelf de tegels uitkiezen bij de bouwmarkt? Dat kan. Kies de vloer die jij wilt. Je hebt het zelf in de hand, net als het budget. Uiteraard kunnen wij je helpen en aanbevelingen doen. Als je wilt, kunnen we je ook volledig ontzorgen en de materialen voor je aanschaffen bij de groothandel. Wat je ook kiest, wij zorgen ervoor dat jij tevreden bent met het resultaat!

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?