Wil je een complete nieuwe tegelvloer in Krimpen a/d Lek?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in Krimpen a/d Lek.

Een mooie tegelvloer in je woonkamer, keuken of badkamer? Dat is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Offertevoorjeklus.nl regelt graag je nieuwe vloer in Krimpen aan de Lek!

Woon je in Krimpen aan de Lek? Dat is makkelijk, want wij ook! Onze showroom is gevestigd aan Noord, dus kom langs en kies jouw favorieten uit ons assortiment stijlvolle tegels. Daarna zorgen onze vakmannen dat je nieuwe vloer supersnel gelegd en netjes afgewerkt wordt!

Wij kunnen je alles uit handen nemen: van het slopen en egaliseren tot het leggen en afwerken van je splinternieuwe vloer met verwarming. In onze showroom hebben wij een mooie selectie hoogwaardige vloertegels volgens de laatste trends. Voor je het weet geniet je van je stijlvolle, gebruiksvriendelijke tegelvloer, professioneel gelegd door onze vaklui.

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?