Wil je een complete nieuwe tegelvloer in de Krimpenerwaard?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in de Krimpenerwaard.

Wie zijn nieuwe tegelvloer in de Krimpenerwaard graag laat leggen door vaklui, zit bij Offertevoorjeklus.nl goed. Je kiest je tegel in onze showroom en wij doen de rest!

Offertevoorjeklus.nl werkt in de hele regio Krimpenerwaard. Van Schoonhoven tot Stolwijk en van Krimpen aan den IJssel tot Bergambacht: wij komen naar je toe. Daarnaast zijn we natuurlijk actief in Ammerstol, Oudekerk aan den IJssel, Haastrecht, Berkenwoude, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Gouderak en Vlist.

De tegels kun je uitzoeken in onze showroom, waar we een mooie selectie hoogwaardige vloertegels volgens de laatste trends voeren. Jij selecteert je favoriete tegel, geeft aan welke werkzaamheden je wilt laten uitvoeren en wij doen de rest!

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?