Wil je een complete nieuwe tegelvloer in Leidsche Rijn?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in Leidsche Rijn.

Wil je een nieuwe vloer laten plaatsen of vloerverwarming laten aanleggen in Leidsche Rijn of Vleuten-De Meern? Offertevoorjeklus.nl heeft de juiste vakmannen in dienst!

Waar in de regio Leidsche Rijn je ook woont, onze vakmannen komen graag naar je toe om de klus te klaren. Van Vleuten-De Meern tot Haarzuilens, van een vinexlocatie in Vleuterweide of Veldhuizen van een oud pand in Alendorp of Oudenrijn: het maakt niet uit waar je woont, wij zijn actief in de hele gemeente Utrecht en ver daarbuiten.

Ben je je huis aan het renoveren en wil je een nieuwe vloer met vloerverwarming laten leggen? Wil je je vloerverwarming laten opbinden op de betonnen vloer of infrezen in een bestaande zandcementvloer? Het maakt niet uit wat je klus is, wij regelen het voor je. Je hoeft alleen maar je oude laminaat of vloerbedekking te verwijderen en wij doen de rest!

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?