Wil je een complete nieuwe tegelvloer in Moordrecht?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in Moordrecht.

Een tegelvloer is stijlvol, duurzaam en gebruiksvriendelijk. We laten je graag een mooie selectie hoogwaardige vloertegels volgens de laatste trends zien in onze showroom. Vervolgens komen onze vakmannen bij je langs in Moordrecht om ze vakkundig te plaatsen!

Heb je net een huis gekocht in de mooie nieuwe wijk De Brinkhorst en wil je daar een mooie én onderhoudsvriendelijke tegelvloer in laten leggen? Of woon je aan de Ringdijk, de Middelweg of misschien wel aan de IJssel? Wij komen graag bij je langs voor passend advies en het beste vakwerk! We legden bijvoorbeeld al prachtige tegelvloeren bij de familie Van der Linden uit Moordrecht.

Wij kunnen je alles uit handen nemen: van het slopen en egaliseren tot het leggen en afwerken van je splinternieuwe vloer met verwarming. In onze showroom hebben wij een mooie selectie hoogwaardige vloertegels volgens de laatste trends. Voor je het weet geniet je van je stijlvolle, gebruiksvriendelijke tegelvloer, professioneel gelegd door onze vakmannen!

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?