Wil je een complete nieuwe tegelvloer in Nieuwegein?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in Nieuwegein.

Toe aan een nieuwe tegelvloer of vloerverwarming laten aanleggen in de gemeente Nieuwegein? Wat je wensen ook zijn, onze vakkundige klussers regelen het voor je!

Of je nu een complete vloer inclusief vloerverwarming wilt afnemen, of alleen een tegelzetter zoekt: Offertevoorjeklus.nl heeft altijd de juiste vakman voor je klaarstaan. Kies je voor een ingefreeste of een opgebonden vloerverwarming? En wil je zelf de tegels kopen of laat je dat liever aan ons over? Wij adviseren je graag!

Waar in de gemeente Nieuwegein je ook woont, onze tegelzetters en installateurs staan zo bij je op de stoep. Woon je in Jutphaas of Vreeswijk? Of heb je een huis of appartement in Galecop, Zuilenstein, Oudegein, Fokkesteeg of in het stadscentrum? Wij komen naar je toe!

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?