Wil je een complete nieuwe tegelvloer in Pijnacker-Nootdorp?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in Pijnacker-Nootdorp.

Een tegelvloer is mooi én praktisch. Wil je een nieuwe vloer laten leggen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Onze vakmannen kunnen het snel én vakkundig voor je regelen!

We houden ervan onze klanten precies te geven wat ze willen: of dat nu een complete nieuwe vloer inclusief ingefreesde vloerverwarming is, of alleen een nieuwe tegelvloer. In onze showroom kies je jouw favorieten uit ons aanbod kwaliteitstegels volgens de laatste trends. Maar als je liever zelf de materialen aanschaft, is dat ook mogelijk.

Offertevoorjeklus.nl is actief in de hele gemeente Pijnacker-Nootdorp (en overigens ook daarbuiten). Of je nu een woning hebt in Delfgauw, Vlieland of Oude Leede, een nieuwbouwhuis hebt gekocht in de Tuindershof of een appartement hebt in Klapwijk: onze vakmannen staan zo bij je op de stoep. We tegelden bijvoorbeeld al de droombadkamer van mevrouw Ten Cate en Eveline uit Pijnacker. 

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?