Wil je een complete nieuwe tegelvloer in Zuid-Holland?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in Zuid-Holland.

Als je in de provincie Zuid-Holland woont en je nieuwe vloer graag laat leggen door vakmensen, ben je bij Offertevoorjeklus.nl aan het juiste adres. Wij zijn actief in de gehele provincie en komen graag bij je langs voor het beste vakwerk!

Onze bekwame vakmannen werken in de hele gemeente Zuid-Holland, of je nu in RotterdamDen Haag, Dordrecht, Sliedrecht, Hendrik-Ido-AmbachtBarendrecht of Leidschendam-Voorburg woont. Heb je een appartement in Delft of een huis in Gouda? Wij komen bij je langs! Het tegelen van jouw nieuwe vloer of het aanleggen van vloerverwarming doen we ook in de gemeentes Pijnacker-Nootdorp, Bodegraven-ReeuwijkLansingerland, Alphen aan den RijnKrimpen aan den IJssel en Zuidplas. We doen ook graag klussen in Krimpen aan de Lek, Schoonhoven, Vlist, Bergambacht, Zevenhuizen en Waddinxveen. Daarnaast werken we bijvoorbeeld in de landstreken Goeree-Overflakkee, de Hoeksche Waard, de Alblasserwaard en het Westland.

De tegels kun je uitzoeken in onze showroom, waar we een mooie selectie hoogwaardige vloertegels volgens de laatste trends voeren. Jij selecteert je favoriete tegel, geeft aan welke werkzaamheden je wilt laten uitvoeren en wij doen de rest! Wij hebben de beste tegelzetters, monteurs en loodgieters in dienst, dus je kunt je klus gerust uit handen geven.

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?