Wil je een complete nieuwe tegelvloer in Rotterdam?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in Rotterdam.

Op zoek naar vakmannen die jouw vloerverwarming kunnen aanleggen of vloer kunnen betegelen? Wij zijn actief in de hele gemeente Rotterdam en omstreken!

Of je nu in een portiekwoning in Rotterdam Noord woont of een vrijstaande woning in Kralingen - Crooswijk hebt, Offertevoorjeklus.nl werkt in de hele regio Rotterdam. Het plaatsen van een nieuwe vloer in een appartement in Delfshaven, Feijenoord of Overschie doen we ook met plezier. Dus of je nu in het centrum woont of wat meer buitenaf in Hillegersberg - Schiebroek, of misschien wel een nieuwbouwhuis hebt in Park 16Hoven, dat maakt niet uit. We voerden al een succesvolle renovatie uit bij Cor en Winifred, die in hun nieuwbouwhuis graag een mooie tegelvloer in hun badkamer wilden. Ook Nina en Jeroen wilden graag een mooie tegelvloer en kozen voor de betonlook.

Wij kunnen je alles uit handen nemen: of je nu aan het renoveren bent en de vloerverwarming wilt laten opbinden op de betonnen vloer, of wilt laten infrezen in een bestaande zandcementvloer. Het kan allemaal! Jij hoeft alleen maar je oude vloer, bijvoorbeeld het laminaat of de vloerbedekking, te verwijderen en de ruimte leeg te maken. Wij regelen de rest!

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?