Wil je een complete nieuwe tegelvloer in Schoonhoven?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in Schoonhoven.

Een tegelvloer is stijlvol, duurzaam en gebruiksvriendelijk. We laten je graag een mooie selectie hoogwaardige vloertegels volgens de laatste trends zien in onze showroom. Vervolgens komen onze vakmannen bij je langs in Schoonhoven om ze vakkundig te leggen!

Bij Offertevoorjeklus.nl bepaal je zelf wat je laat uitvoeren. Wil je alleen een vloer laten tegelen en het sloopwerk zelf doen? Of wil je het leggen en afwerken van je splinternieuwe vloer met comfortabele vloerverwarming helemaal aan ons overlaten? Jij bepaalt! Je geeft het aan in de calculator en hebt meteen een kostenplaatje.

Heb je net een huis gekocht in nieuwbouwwijk Zilverrijk? Of misschien wel in Thiendenland? Dan is het het perfecte moment om voor een mooie, praktische tegelvloer te kiezen! Ook als je in het historische centrum woont of een appartement aan de gracht woont komen we graag naar je toe.  Het plaatsen van nieuwe tegelvloeren doen wij in Schoonhoven en omstreken.  Wij hebben al succesvol voor Michel een leisteenlook tegelvloer met vloerverwarming gelegd.

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?