Wil je een complete nieuwe tegelvloer in Utrecht?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in Utrecht.

Op zoek naar vakmannen die jouw vloerverwarming kunnen aanleggen of vloer kunnen betegelen? Wij zijn actief in de hele gemeente Utrecht en ver daarbuiten!

Wil je je hele huis laten renoveren en de vloerverwarming laten opbinden op de betonnen vloer, of heb je een bestaande zandcementvloer waarin je de verwarming wilt laten infrezen? Of zoek je eigenlijk alleen een vakkundige tegelzetter? Het maakt niet uit, bij Offertevoorjeklus.nl kan het allemaal! Wat je klus ook is, wij komen graag bij je langs.

De vakmannen van Offertevoorjeklus.nl zijn actief in de hele gemeente Utrecht. Woon je in de Leidsche Rijn of Vleuten - De Meern? Of in de binnenstad, Utrecht-Zuid, Utrecht-West of Overvecht? Wij komen met plezier naar je toe!

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?