Wil je een complete nieuwe tegelvloer in Vlist?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in Vlist.

Een mooie tegelvloer voor jouw huis of appartement in Vlist? Dat is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Offertevoorjeklus.nl regelt het graag voor je, wat je wensen ook zijn!

Wij werken in heel de regio Vlist (en trouwens ook ver daarbuiten). Het maakt niet uit of je je nieuwbouwwoning wilt voorzien van mooie, nieuwe tegelvloeren, of je in een appartement woont dat wel aan renovatie toe is. Wij regelen het voor je! Van Haastrecht tot Koolwijk en van Stolwijk tot Stein: voor je het weet staan onze ervaren vakmannen bij je op de stoep.

Onze vaklui kunnen je alles uit handen nemen: van het slopen en egaliseren tot het leggen en afwerken van je splinternieuwe vloer met verwarming. In onze showroom hebben wij een mooie selectie hoogwaardige vloertegels volgens de laatste trends. Voor je het weet geniet je van je stijlvolle, gebruiksvriendelijke tegelvloer, professioneel gelegd door onze vakmannen!

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?