Wil je een complete nieuwe tegelvloer in het Westland?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in het Westland.

Wie zijn nieuwe vloer of vloerverwarming graag laat leggen door vakmensen, is bij Offertevoorjeklus.nl aan het goede adres. Wij werken in het Westland en ver daarbuiten!

Offertevoorjeklus.nl is actief in het Westland: van Den Hoorn tot 's Gravenzande en van Maasland tot Maasdijk. We werken ook in Den Hoorn, Schipluiden, Hodenpijl, Honselersdijk, Ter Heijde, Heenweg, Naaldwijk, Wateringen en De Lier. Het maakt niet uit waar je woont, we komen graag persoonlijk naar je toe voor een passend advies en vakwerk!

Wij kunnen je alles uit handen nemen: of je nu aan het renoveren bent en de vloerverwarming wilt laten opbinden op de betonnen vloer, of wilt laten infrezen in een bestaande zandcementvloer. Het kan allemaal! Jij hoeft alleen maar je oude vloer, bijvoorbeeld het laminaat of de vloerbedekking, te verwijderen en de ruimte leeg te maken. Wij regelen de rest!

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?