Wil je een complete nieuwe tegelvloer in Zuid-Beveland?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in Zuid-Beveland.

In heel Zuid-Beveland zijn wij actief in het leggen van de mooiste vloeren met of zonder vloerverwarming. Wil jij een nieuwe vloer laten plaatsen? Bij Offertevoorjeklus.nl zit je goed!

Of je nu in Goes woont of in Borsele, als je je vloer laat renoveren wil je dat dat door professionals wordt gedaan. Wij kunnen je daarbij helpen! We zijn actief in heel Zuid-Beveland en omstreken. Woon je in Kapelle of Reimerswaal? Wij komen naar je toe!

Wil je je hele huis laten renoveren en de vloerverwarming laten opbinden op de betonnen vloer, of heb je een bestaande zandcementvloer waarin je de verwarming wilt laten infrezen? Of zoek je eigenlijk alleen een vakkundige tegelzetter? Het maakt niet uit, bij Offertevoorjeklus.nl kan het allemaal! Wat je klus ook is, wij komen graag bij je langs.

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?