Wil je een complete nieuwe tegelvloer in Zuidplas?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in Zuidplas.

Toe aan een nieuwe vloer? Een tegelvloer is praktisch én stijlvol. Als je in de gemeente Zuidplas woont en op zoek bent naar een vakkundige tegelzetter, zit je bij Offertevoorjeklus.nl goed.

Wij kunnen je alles uit handen nemen: kies uit de selectie hoogwaardige vloertegels in onze showroom jouw favorieten en wij zorgen dat ze vakkundig gelegd worden. Wil je liever zelf voor de materialen zorgen? Ook dat is mogelijk.

Offertevoorjeklus.nl werkt in de hele gemeente Zuidplas, dus ook in Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Zevenhuizen en Moerkapelle. Ook als je in Kortenoord, Groot Hitland, Klein Hitland, 's-Gravenweg, Hollevoeterbrug of Oud Verlaat woont komen wij graag bij je langs!

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?