De bijzondere badkamer van Arti en Rick doet denken aan een oosterse hammam

Arti en Rick wonen al vier jaar in hun nieuwbouwwoning in Berkel en Rodenrijs, maar met hun nieuwe badkamer en toilet voelt het huis pas echt 'af'. Arti: "De badkamer- en toiletrenovatie zijn echt de kers op de taart. Heel het huis heb ik warm en sfeervol ingericht, maar de oude badkamer was strak en klinisch met witte en zwarte tegels. Nu passen de badkamer en het toilet perfect bij de rest van het huis: robuust en karakteristiek. Ik ben helemaal tevreden!"

Na vier jaar in hun nieuwbouwwoning in Berkel en Rodenrijs vonden Arti en Rick het tijd voor een nieuwe badkamer en toilet. Arti vindt het leuk haar huis helemaal naar haar eigen smaak in te richten en is gek op een landelijke, robuuste stijl met veel houten elementen en donkere kleuren. "Ik werkte in het Elysium, daar hebben ze een hammamruimte die prachtig is ingericht. Dat was mijn inspiratie voor de badkamer en het toilet."

Goede indruk
Na wat Googlen kwam Arti uit bij Offertevoorjeklus.nl. Ze klikte haar eigen offerte bij elkaar en had een goede indruk van de website. Na een eerste gesprek met Jacob was ze eigenlijk wel overtuigd, maar ze wilde toch nog wat meer informatie inwinnen: "We wilden een weloverwogen beslissing nemen. Rick wilde graag nog wat andere offertes opvragen, dus dat hebben we gedaan. Maar de prijzen waren vergelijkbaar met die van Offertevoorjeklus.nl en de andere partijen waren minder klantvriendelijk. Toen waren we er snel uit."

Eigen stijl
Arti had de stijl van haar nieuwe badkamer en toilet al helemaal in haar hoofd en had de meeste materialen al uitgezocht. Jacob raadde het stel aan eens bij groothandel De Bruin te kijken, waar ze veel van de materialen vandaan haalden. De accessoires zocht Arti bij verschillende winkels uit. In het toilet hangt een bijzondere kroonluchter ("het is eigenlijk gewoon een kamerlamp") en in de badkamer hangt een spiegel met opvallende lijst ("daar heb ik lang naar gezocht"). Beide ruimtes zijn aangekleed met sfeervolle accessoires, zoals de geweven kleedjes en zeepdispensertjes.

Verbouwstress
Dat het stel niet kon douchen tijdens de verbouwing, was vervelend, maar kon gelukkig opgelost worden. Arti: "We konden bij mijn ouders terecht of het zo plannen dat we in het zwembad douchten." Rick: "We hadden ook wel wat troep van de verbouwing: op de dag van het slopen stond er veel wind, waardoor veel van het stof dat vrijkwam en met een ventilator naar buiten werd geblazen gewoon weer naar binnen kwam." Toen brak er op de laatste dag van de verbouwing ook nog onverhoopt een tegel, maar dat werd gelukkig netjes opgelost. Arti: "Nu zie je er niets meer van." Of ze veel stress hebben gehad? "Je weet van tevoren dat je er wat ongemak van hebt, dus je stelt je daarop in. En na die verbouwstress was het extra fijn om onze nieuwe, mooie badkamer te kunnen gebruiken!" 

Van tevoren vond ik het belangrijk weloverwogen een partij te kiezen voor onze badkamer- en toiletrenovatie, want uit mijn omgeving had ik zoveel horrorverhalen gehoord over verbouwingen.

Arti

Eindresultaat
Arti en Rick kozen een sfeervolle uitstraling voor hun badkamer en toilet met veel donkere bruintinten en bijzondere accessoires. Op de wand is gekozen voor grote tegels van 60x60 cm en contrasterende, antraciete strokentegels. Op de vloer robuuste, donkere tegels van 60x60 cm. 

In het toilet is een natuurstenen fonteintje met designkraan geplaatst. Arti heeft het kleinste kamertje verder aangekleed met een sfeervolle spiegel, lamp en vloerkleed. In de badkamer kozen ze voor een doucheruimte met easydrain en regendouche, afgesloten met een glazen douchedeur, een greeploze ladekast onder de wastafel en een designradiator. Ook in de badkamer is het geheel afgemaakt met een bijzondere spiegel, een sfeervolle lamp en een vloerkleed.

Arti: "Van tevoren vond ik het belangrijk weloverwogen een partij te kiezen voor onze badkamer- en toiletrenovatie, want uit mijn omgeving had ik zoveel horrorverhalen gehoord over verbouwingen. Ik ben heel blij dat het bij ons allemaal goed is verlopen en ik zou Offertevoorjeklus.nl zo bij mijn vrienden en familie aanraden!"

Ook je nieuwe badkamer naar eigen smaak inrichten? Maak je offerte!

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?