Warme badkamer met keramisch parket en inloopdouche

Meneer en mevrouw Braam kochten deze zomer een huis en wilden de badkamer laten renoveren het liefst nog voordat zij er gingen wonen. Na contact met verschillende aannemers bleek dit lastig, omdat de renovatie precies in de bouwvakvakantie viel. Offertevoorjeklus zorgde ervoor dat de badkamer nog eerder dan gepland schoon en netjes was opgeleverd.

De familie Braam had zelf al ideeën over de stijl en inrichting van de badkamer, voordat zij in contact kwamen met Offertevoorjeklus.nl. Met aanvullend advies en een fijne samenwerking is het eindresultaat nog steeds helemaal naar wens. ''Op de website waren de extra opties die nodig waren gemakkelijk aan te klikken'' Jacob van Offertevoorjeklus, gaf de familie Braam advies over de plaats van de lijngoot en het randje bij de opening van de inloopdouche, zodat de badkamer droog blijft. ''Dat waren goede tips, daar hadden we wat aan!'' Op de vraag waar meneer en mevrouw Braam het meest blij mee zijn antwoorden zij in koor: ''De inloopdouche!'' De ruime douche met glazen wanden rondom valt meteen op als je de badkamer binnenkomt. Het sfeervolle keramisch parket zorgt voor een warme uitstraling. De stijl van de badkamer is rustig en neutraal zoals in een wellness resort.

''Offertevoorjeklus komt afspraken na en het personeel heeft perfect gewerkt.''

Meneer Braam

''Het personeel heeft perfect gewerkt.'' Meneer Braam was blij met de goede service, ook na de oplevering van de badkamer. Het slopen van de badkamer vonden zij best heftig, maar alles stapje voor stapje mooier zien worden, maakte het helemaal goed. De familie Braam is zeer positief over de badkamer renovatie: ''We hebben Offertevoorjeklus aangeraden aan onze zoon, die gaat binnenkort ook verhuizen.''

Weten wat jouw badkamer renovatie kost? Bereken je prijs

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?