Verbouwing zonder keuzestress in Leiden

Thijs en Claudia wilden hun badkamer renoveren, maar wilden er absoluut niet teveel tijd of geld aan kwijt zijn. Gewoon een simpele, moderne badkamer en een snelle aannemer die hen zoveel mogelijk werk uit handen kon nemen, dat was hun wens.

"Tegenwoordig heb je als je bij de supermarkt staat nog last van keuzestress. Bij het verbouwen van je badkamer heb je al helemaal honderden opties. Dan is het heel fijn als iemand een voorselectie maakt en je zo werk uit handen neemt."

Lekkage
Thijs en Claudia kochten in 2000 een prachtig grachtenpand in het centrum van Leiden. Anno 2015 was hun badkamer echter wel aan vernieuwing toe: er was lekkage ontstaan en de verwarming begon te roesten. Na een aantal kleine reparaties te hebben uitgevoerd, bleef het probleem bestaan. Thijs: "We moesten delen van de badkamer gaan vernieuwen, dus op een gegeven moment dachten we: laten we gewoon de hele badkamer renoveren." Thijs ging via internet op zoek naar een aannemer. Al snel kwam hij bij Offertevoorjeklus.nl uit. Het beviel hem dat hij direct werd teruggebeld en het eerste contact beviel zo goed dat de beslissing snel was genomen.

Geen levenswerk
Thijs en Claudia hadden eigenlijk maar één eis: snel verbouwen zonder teveel gedoe. Een specifieke stijl hadden ze niet in hun hoofd. Wel wisten ze dat ze het bad eruit wilden, want dat gebruikten ze toch nooit en de ruimte kon in de kleine badkamer goed gebruikt worden voor een inloopdouche. Verder hadden ze eigenlijk geen speciale wensen. Thijs: "Wij zijn geen mensen die zich al maanden van tevoren bezighouden met het zoeken naar inspiratiebeelden en het kijken in catalogi voor onze nieuwe badkamer. We wilden er geen levenswerk van maken, we besteden ons geld en onze tijd liever aan andere dingen."

Keuzestress
Ook het uitzoeken van de materialen lieten Thijs en Claudia graag aan een ander over. "Tegenwoordig heb je als je in de supermarkt staat nog last van keuzestress, bij alles wat je doet kun je tig opties kiezen. Wij vonden het juist heel fijn dat Offertevoorjeklus.nl een voorkeuze voor ons maakte en dat wij alleen maar akkoord hoefden te gaan. Het enige dat we zelf hebben gedaan is het kopen van een kastje, tafeltje en lampjes bij IKEA." Jacob Buijs van Offertevoorjeklus.nl deed de twee een voorstel en na een paar keer overleggen waren ze eruit.

Offertevoorjeklus.nl is een echte aanrader voor mensen die zelf geen tijd en/of zin hebben om lang bezig te zijn met het uitzoeken, ontwerpen en plaatsen van een nieuwe badkamer.

Thijs en Claudia

Communicatie
Ook de communicatie met de rest van het OVJK-team verliep goed. Omdat voor elke handeling een andere vakman langskwam, was er een schema opgesteld van alle werkzaamheden. "Dat vonden we fijn en duidelijk. Het enige puntje dat daarin vergeten was, was dat van de sleutel: omdat we beiden aan het werk zijn en meestal van huis weg zijn, was het even een geregel om te zorgen dat de stucadoor, tegelzetter en elektricien toegang tot ons huis hadden. Maar uiteindelijk is dat allemaal goed gekomen."

Eindresultaat
Omdat het huis van Thijs en Claudia een oud grachtenpand is, lag er nog een houten vloer in de oude badkamer. Het team van Offertevoorjeklus.nl heeft deze volledig verwijderd en vervolgens zwaluwstaartplaten van LEWIS met lichtgewicht beton gelegd. Door het oude bad te verwijderen werd er ruimte gecreëerd voor een inloopdouche met luxe thermostaatkraan en easydrain. De uitstraling van de nieuwe badkamer is simpel en modern, maar om deze toch bij de stijl van het huis te laten passen werden op de twee strakke wastafels van Vileroy & Boch klassieke kranen geïnstalleerd. Daarboven een inbouwspiegel met vlak tegelwerk. Op de vloer werden antracietkleurige tegels van 30 x 30 cm gelegd; de wand werd betegeld met witte tegels op een contrasterende kleur wand. Daarnaast werd er een designradiator geïnstalleerd.

Thijs en Claudia: "Offertevoorjeklus.nl is een echte aanrader voor mensen die zelf geen tijd en/of zin hebben om lang bezig te zijn met het uitzoeken, ontwerpen en plaatsen van een nieuwe badkamer. Heerlijk dat we er weinig stress van hadden en zelf bijna niets hoefden te kopen!"

Ook je badkamer verbouwen zonder stress? Bereken je prijs

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?