Gert: Loodgieter in hart en nieren

Al sinds de start van Offertevoorjeklus.nl is Gert, degene die het loodgieterswerk tot in de puntjes verzorgt. We zetten hem vandaag in het zonnetje, omdat hij onmisbaar is bij de renovaties. Hij zorgt ervoor dat alles uiteindelijk ook echt werkt! 

Tijdens het renovatie project bereidt Gert het leidingwerk voor, zodat het Offertevoorjeklus team de badkamer of het toilet kan inbouwen. Hij zorgt ervoor dat bijvoorbeeld de wastafel, het toilet en het bad op de juiste plek geplaatst kunnen worden. Tenslotte monteert Gert, wanneer de badkamer verbouwd is, alles netjes af en sluit hij de meubels nauwkeurig aan. 

Vanaf het begin al, maakt Gert deel uit van het Offertevoorjeklus.nl team. Hij is daardoor betrokken geweest bij de groei van de onderneming. "Het is prettig om voor Offertevoorjeklus te werken, ik merk steeds meer groei en vooruitgang." Hij denkt graag mee en hij is een serieuze, harde werker.

“Ik vind het belangrijk dat alles goed geregeld is, of het nu om badkamers of toiletten gaat, groot of klein!”

Gert

Wat hij het leukste vind aan zijn baan? Dat is het contact met de klant. "Dat de klant tevreden is, daar doe je het voor." Naast het loodgieterswerk vind Gert de communicatie met de klant het allerbelangrijkst. Hij voert het werk graag uit in overleg met de opdrachtgever en zijn collega's, om te zorgen voor het beste eindresultaat!

Wil je de prijs van jouw badkamer weten? Bereken

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?