Van washok tot badkamer in 10 dagen

De familie Keursten uit Utrecht ging verhuizen en wilde in hun nieuwe huis een tweede badkamer op de bovenste verdieping. Ze hadden 10 dagen en gingen dus op zoek naar een aannemer die snel kon schakelen en aan wie ze de volledige controle konden geven.

Verhuizen
In hun nieuwe huis, een mooi pand in een gezellige straat in Utrecht, wilde de familie Keursten een tweede badkamer naast de slaapkamer van hun zoon. Het moest snel en vakkundig gebeuren, want binnen 10 dagen moesten ze erin. De kleine ruimte, die eerst als washok werd gebruikt, moest volledig veranderd worden: de wanden moesten verplaatst worden en alle attributen moesten er nieuw in geplaatst worden. En dus gingen ze op zoek naar een partij die hen hierbij kon helpen. 

Ondernemerschap
"We zochten via Google en kwamen bij Offertevoorjeklus.nl uit. Gezien de beperkte tijd hebben we meteen een telefoontje gepleegd. De eerste indruk was heel prettig: Jacob Buijs van Offertevoorjeklus.nl komt heel ondernemend over." Dat ondernemerschap bleek ook uit de manier waarop het project werd opgepakt, onder andere uit het strakke schema dat werd opgesteld. Alle werkzaamheden volgden elkaar logisch en snel op, iets dat de familie als erg prettig heeft ervaren. "Alles sloot perfect op elkaar aan en het team heeft prima gewerkt. Je kunt merken dat het echte vakmensen zijn. Ze hebben na afloop ook alles weer netjes opgeruimd."

Alles sloot perfect op elkaar aan en het team heeft prima gewerkt. Je kunt merken dat het echte vakmensen zijn. Ze hebben na afloop ook alles weer netjes opgeruimd.

dhr. Keursten

Vertrouwen
Omdat de familie van tevoren wist hoe hun tweede badkamer eruit moest komen te zien, hadden ze deze al zelf uitgetekend. Ze gingen met Jacob in overleg over de indeling en materiaalkeuze. Ze wilden een simpele badkamer met goede basisspullen in wit en antraciet. Het sanitair zochten ze samen met Offertevoorjeklus.nl uit. Om binnen de deadline van 10 dagen te blijven, moesten ze de controle vervolgens uit handen geven. "Fijn dat we Offertevoorjeklus.nl hier ook in konden vertrouwen. Zelf hadden we geen tijd om ons teveel met de verbouwing bezig te houden, maar we konden er van op aan dat Offertevoorjeklus.nl alles goed op zou pakken."

Eindresultaat
De nieuwe badkamer van de familie Keursten, die eerst een kleine ruimte voor wasmachines was, werd binnen de deadline van 10 dagen opgeleverd. Om meer ruimte te creëeren moest de wanden er opnieuw ingetimmerd worden, waardoor de douche, het toilet en het badmeubel erin pasten. Er werd een verdiepte douchecabine met makkelijke instap en een designradiator geplaatst. Omdat op de tweede verdieping geen rioolafvoer aanwezig was is gekozen voor een Sanibroyeur. "We zijn erg blij met het goede en snelle eindresultaat. We hebben Offertevoorjeklus.nl zelfs al aangeraden aan vrienden in Utrecht!"

Ook een vakkundig geplaatste nieuwe badkamer? Bereken je prijs

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?