Even voorstellen: Nathalie

Bij Offertevoorjeklus.nl zetten we onze medewerkers graag in het zonnetje; zij zijn immers degenen die we moeten bedanken voor de gemiddelde beoordeling van een 9,1 via The Feedback Company. We beginnen met Nathalie, de drijvende kracht achter de planning en blije klanten van OVJK.

Uit de reviews van Offertevoorjeklus.nl blijkt dat opdrachtgevers ons waarderen om het snelle schakelen, de vakkundige afhandeling en het feit dat een klus vaak binnen enkele weken al geklaard kan zijn. Die snelle service is mede te danken aan Nathalie, die sinds anderhalf jaar bij Offertevoorjeklus.nl werkt. Ze is de enige vrouw in het bedrijf maar staat haar mannetje met haar directe aanpak en strakke planning. “Toen ik hier net werkte was het voor de jongens op de werkvloer wel even wennen. Maar inmiddels weten ze wat ze aan me hebben. Ik vind het een fijne werkomgeving: iedereen is erg direct en lekker rustig, waardoor we makkelijk met elkaar kunnen communiceren.”

Wanneer een opdrachtgever een klus aanvraagt bij Offertevoorjeklus.nl, is Nathalie de eerste die het mailtje of telefoontje binnenkrijgt. In samenspraak met eigenaar Jacob plant ze de eerste afspraak in. Wanneer de verbouwing eenmaal is begonnen, zorgt Nathalie voor de planning: wanneer komt de sloper, wanneer de loodgieter, wanneer de stucadoor? Zit er genoeg tijd tussen de verschillende vakmannen zodat ze niet op elkaar hoeven te wachten, maar ook niet te weinig zodat de klus te lang stil komt te liggen? “Dat blijft een uitdaging, vertelt Nathalie, “elke klus is namelijk anders en je kunt vooraf een planning maken, maar wanneer er dan een kleine verandering plaatsvindt verandert het hele schema weer.”

''Als een klus is opgeleverd en de opdrachtgever is tevreden, is dat natuurlijk heel leuk!''

Het blijft dus passen en meten en de service van OVJK valt of staat met het maken van een duidelijke planning: zo weet de klant waar hij aan toe is en verlopen de werkzaamheden efficiënt. Als dat lukt, kan de klus het snelst en zo goed mogelijk worden opgeleverd. En daar doet Nathalie het voor. Het leukst aan haar werk vindt ze dan ook het contact met de klant: ''Als een klus is opgeleverd en de opdrachtgever is tevreden, is dat natuurlijk heel leuk!''

Een vraag over een nieuwe of bestaande klus? Bel of mail Nathalie!

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?