Offertevoorjeklus.nl is een feit!

Jacob Buijs van Buijs Tegel & Stucwerken wilde ‘iets met internet’. Hij kwam op het idee een online offerte calculator te laten maken, voor zijn werkzaamheden. “Mensen willen graag zelf tegels en sanitair kopen. Bovendien willen ze graag snel weten hoeveel het gaat kosten. Dus wilde ik een online calculator waarmee mensen eenvoudig een offerte krijgen voor de werkzaamheden.”

Jacob kwam bij ZICHZACH terecht. “In een brainstorm voelde Nico haarfijn aan wat ik wilde en wat ik bedoelde. Vervolgens heeft ZICHZACH nagedacht over de naam van de website. Daarin heb ik hen vrijgelaten; zij hebben er tenslotte ervaring mee.” Het is Offertevoorjeklus.nl geworden. De naam geeft precies aan wat je krijgt: een offerte voor de klussen in je huis.

ZICHZACH maakte een plan van aanpak en een begroting. “Tijdens het bespreken van de eerste opzet, lieten ze me schetsen zien hoe de website eruit zou kunnen komen te zien. Daar werd ik eigenlijk meteen enthousiast van. De eerste opzet voor het design hebben we niet meer losgelaten.”

Vervolgens ging ZICHZACH aan de slag met de techniek van de website. Daarbij zijn ze uitgegaan van de ‘mobile first’ gedachte. De site is volledig responsive en dus op smartphone, tablet en desktop goed te gebruiken. “Er zaten in eerste instantie nog wel wat haken en ogen aan de offerte calculator. De vele opties die ik bied bij mijn werkzaamheden, moesten we in de calculator terugbrengen tot een aantal keuzes. Dat is uiteindelijk goed gelukt.”

Over de samenwerking met ZICHZACH is Jacob erg tevreden. “De samenwerking was ontzettend prettig. Nico en Joan zijn startende ondernemers en dat sprak me aan. Ik ben een leek op computergebied, dus het was fijn dat Nico zuiver kon verwoorden wat de technische mensen achter de website konden maken. ZICHZACH is in de materie gedoken om de vertaalslag te kunnen maken van hoe het er praktisch bij mij aan toe gaat naar een mooie website.” Jacob is blij met het resultaat. “Het is een website waar ik trots op ben. Binnenkort ga ik samen met ZICHZACH bekijken hoe we de website meer bekendheid kunnen geven.”

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?