Natuurlijke tinten in de nieuwe badkamer van de familie Boer

De familie Boer – vader, moeder en twee zoons van 7 en 11 – vond dat hun woning in Capelle aan den IJssel toe was aan een nieuwe badkamer. Ze wisten wat ze wilden, hadden de materialen al grotendeels uitgezocht, maar zochten alleen nog een partij die het kon plaatsen. Na wat Googlen kwamen ze uit op Offertevoorjeklus.nl. "Na het bij elkaar klikken van de offerte en het achterlaten van onze contactgegevens, kregen we een telefoontje van Jacob en al gauw zat hij bij ons aan de keukentafel. Onze eerste indruk? Dit is een eerlijke partij."

"Mijn vrouw was via Google bij Offertevoorjeklus.nl uitgekomen," vertelt meneer Boer. Toen ze hem de website liet zien, was zijn interesse gewekt: "Mooi design, duidelijk. Precies genoeg duidelijke informatie." Samen hadden ze al een en ander besproken, waardoor ze een duidelijk beeld hadden van wat ze wilden. Nu alleen nog een partij die dat op een vakkundige wijze voor ze kon uitvoeren.

Online zoektocht
De verouderde badkamer moest gemoderniseerd worden, de badkuip kon weg en in plaats daarvan kon de ruimte gebruikt worden voor een luxe inloopdouche met regendouche. Het jonge gezin wilde graag een brede wasbak met twee kranen en natuurlijk ogende, houten kasten. De materialen verzamelden ze zelf door heel wat uurtjes online te shoppen. Meneer Boer: "De prijzen kunnen enorm verschillen, dus we hebben veel gezocht en vergeleken." 

Handige tips
Al gauw gingen ze in gesprek met Jacob Buijs, eigenaar van OVJK. Meneer Boer: "Hij kwam op mij over als een eerlijke partij. Hij gaf meteen wat handige tips." Zo adviseerde Jacob hen over het plaatsen van de douchegoot en de tegels: die zijn in de lengte gelegd voor een optisch vergrotend effect. De badkamerrenovatie zou in ongeveer twee weken klaar zijn, maar uiteindelijk was de verbouwing zelfs een dag eerder klaar. Meneer Boer: "Fijn dat alles zo strak gepland was."

Geen stress
Veel stress heeft de familie Boer tijdens de verbouwing niet ervaren. "We hebben een mobiele douche gehuurd, zodat we niet buiten de deur hoefden te douchen." Ook de troep viel hem mee: afgezien van wat stof bij het slopen bleef alles netjes. Op de trap en in de gang werd een stucloper geplaatst en de mannen van OVJK lieten alles schoon achter. "Iedereen die hier heeft gewerkt, is een echte vakman. Michael, de badkamerspecialist van Offertevoorjeklus.nl, heeft alles perfect geplaatst en netjes afgewerkt," aldus meneer Boer.

"Na het invullen van de online calculator zat Jacob al snel bij ons aan de keukentafel. Onze eerste indruk? Dit is een eerlijke partij."

Meneer Boer

Snelle afhandeling
Waar mensen werken, worden foutjes gemaakt, zo ook bij deze verbouwing. Tijdens het plaatsen van de nieuwe badkamer ontstond een kleine lekkage. Meneer Boer: "Ik heb natuurlijk meteen naar het kantoor van Offertevoorjeklus.nl gebeld en binnen een half uur stond Jacob hier op de stoep. Het probleem is direct opgelost en je ziet er nu niets meer van. Ik ben heel blij met de snelle en accurate manier waarop dit is afgehandeld." Jacob: "Fouten kunnen altijd voorkomen, maar we vinden het belangrijk om meteen actie te ondernemen. We zijn alleen tevreden als de klant dat ook 100% is."

Eindresultaat
De familie Boer koos voor een moderne badkamer met natuurlijke kleuren. De houten wandmeubels bestelden ze via Saniweb, de tegels kochten ze bij Jan Groen. De wandtegels (30x60 cm) zijn liggend geplaatst voor een ruimtelijk effect en strakke uitstraling. De vloertegels hebben dezelfde afmeting, maar zijn iets donkerder van kleur en in wildverband gelegd. Meneer en mevrouw Boer kozen voor een luxe regendouche van Hansgrohe met verschillende standen en tiptoetsen. De wasbak met dubbele kranen, die mooi symmetrisch ten op zichte van de wandtegels zijn gemonteerd, heeft dankzij de houtlook een warme uitstraling. De bijpassende kast met designhandgrepen en grote spiegel geven het geheel een moderne look.

Ook toe aan een nieuwe badkamer? Maak een offerte!

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?