De droombadkamer van mevrouw Ten Cate

Mevrouw Ten Cate uit Pijnacker was haar jarenzeventigbadkamer en –toilet zat en vond het tijd voor vernieuwing. Haar nieuwe badkamer had ze al helemaal in haar hoofd, alleen moest ze nog de juiste aannemer vinden. Via Google kwam ze uit bij Offertevoorjeklus.nl en toen was de beslissing snel genomen. “De mannen zijn eerlijk en heel precies. Ze letten op details waar je als klant niet aan denkt, zo wordt alles tot in de puntjes netjes afgewerkt.”

Deze badkamerrenovatie in Pijnacker was hard nodig, zo vertelt mevrouw Ten Cate: “Er zaten echt nog van die oude, oranje zeventigerjarentegels in en het toilet liep niet goed door. De loodgieter kwam daarvoor langs en zei, mevrouw, het heeft weinig zin meer, u moet het gewoon een keer goed opknappen. Toen besloot ik zowel de badkamer als het toilet eens goed onder handen te nemen.”

Geen praatjesmaker
Ze vroeg offertes op bij vijf verschillende aannemers, maar koos uiteindelijk voor Offertevoorjeklus.nl. Aannemer Jacob Buijs was niet de goedkoopste uit het rijtje, maar wekte wel een betrouwbare indruk, waardoor mevrouw Ten Cate al snel de knoop doorhakte. “Hij was eerlijk, geen praatjesmaker, en vertelde dat er altijd wel kleine dingetjes fout kunnen gaan bij een verbouwing, maar die worden dan netjes gecorrigeerd. Dat vond ik prettig.” Ook was ze blij met de online offertetool: “De online prijsindicatie bleek achteraf goed te kloppen, ik ben niet voor verrassingen komen te staan.”

Droombadkamer
Mevrouw Ten Cate had van tevoren al een duidelijk beeld van haar nieuwe badkamer en toiletruimte. Samen met haar dochter struinde ze alle badkamerspeciaalzaken af op zoek naar haar nieuwe badkamerinterieur. Dat viel nog niet mee: “Ik wilde een landelijke, klassieke maar toch strakke uitstraling. Ik vond de keus tegenvallen: alle showroombadkamers zagen er hetzelfde uit, met zwarte tegels op de vloer en witte op de muren. Ik wilde wel eens iets anders.” Haar kranen en toiletpot kocht ze bij SaniDirect in Den Haag, het badkamermeubel bij het Deense merk Kvik. Zo stelde ze zelf haar droombadkamer samen.

Pietje Precies
Al gauw stond de sloper voor de deur en ging de verbouwing van start. Om er zeker van te zijn dat alle werkzaamheden goed verliepen, kwam uitvoerder Martina langs om de puntjes op de i te zetten. “Hij was een echt Pietje Precies. Als klant merk je niet alles op, maar als iets dan niet helemaal netjes is merk je dat later toch op. Daarom vond ik het heel fijn dat hij op de kleinste dingetjes lette. Zo hing een van de kastjes die de loodgieter had opgehangen een beetje scheef, daar zei hij toen direct wat van en dat werd meteen opgelost.”

Bevalling
De verbouwing van de badkamer van mevrouw Ten Cate duurde zo’n twee weken. Tijdens de dagen dat ze haar badkamer niet kon gebruiken, douchte ze op haar werk. Over de stress die komt kijken bij een verbouwing, zegt ze: “Natuurlijk is het soms lastig, zo heb je altijd wel stof en gruis in huis, maar de mannen van OVJK hebben alles netjes afgeplakt en goed achtergelaten zodat de rommel zoveel mogelijk beperkt werd. Ik zeg altijd maar, het is net als bij een bevalling: achteraf vergeet je alle ellende en ben je blij met het resultaat!”

Daarom vond ik het heel fijn dat de mannen van Offertevoorjeklus op de kleinste dingetjes letten.

Mevrouw ten Cate

Eindresultaat
Mevrouw Ten Cate koos voor een badkamer met warme, landelijke uitstraling en een toiletruimte in dezelfde stijl. Haar badkamermeubel van Kvik heeft een massief houten blad en een vierkante porseleinen wasbak. Daarnaast koos ze voor een designtoiletpot. Op de wand werden luxe vloertegels met warme natuurstenen uitstraling van 30x60 cm liggend gestapeld; op de vloer werden antraciet tegels van 60x60 cm met een natuursteen-look aangebracht. OVJK realiseerde verder een inloopdouche met glazen wand, regendouche en grote easydrain. Om het af te maken kocht mevrouw Ten Cate zelf de accessoires: “Details zijn voor mij belangrijk: ik heb een bijzonder badkamermeubel en speciale tegels, dan moeten daar ook perfecte, bijpassende accessoires bij. Ik ben zelf Fins en de bakjes voor flessen shampoo en zeep in de douche heb ik tijdens een bezoek aan Finland gekocht. Ook heb ik gezorgd voor passende accessoires, zoals de rieten manden. Ik ben erg blij met het eindresultaat en zou zo weer voor Offertevoorjeklus.nl gaan!”

Ook toe aan een nieuwe badkamer, toilet of andere klus? Bereken de prijs!

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?