'Een offerte bij elkaar klikken is net zo makkelijk als een broodje bestellen'

Jeroen (38) en Nina (36) gingen verhuizen en wilden meteen een goede start maken in hun nieuwe woning. Ze besloten de vloer en badkamer te vervangen en namen daarvoor Offertevoorjeklus.nl in de hand. In hun minimalistische, moderne en hippe woonkamer vertellen ze: “We zijn superblij met alles, maar vooral de vloer maakt het mooi: de beton-look zorgt voor een ruimtelijke uitstraling.”

Het stel wist bij de eerste bezichtiging van hun nieuwe woning in Rotterdam dat er veel aan moest gebeuren: er moest gestript, verbouwd en getegeld worden. Ze besloten dus op zoek te gaan naar een geschikte aannemer. Jeroen ging op onderzoek uit via internet en bekeek verschillende websites. Zo kwam hij ook bij OVJK terecht. ‘Het concept is geniaal! Andere bouwbedrijven lijken schimmig of hebben onduidelijke offertes. Bij OVJK is het simpel en duidelijk: je klikt aan wat je wilt en weet gelijk wat je krijgt. Het is net als een broodje bestellen.’

Strak & simpel
Na het invullen van de offertetool, werden Nina en Jeroen opgebeld door Jacob van OVJK. “We konden na kantooruren in de showroom langskomen: handig, want overdag werken we,” aldus het stel uit Rotterdam. Van Jacob kregen ze een duidelijke uitleg en advies over het soort tegel, want daar waren ze nog niet over uit. Nina: “Onze stijl is modern en zo strak en simpel mogelijk. Daar voegen we dan kleuren en accessoires aan toe die eruit springen, zo komt een kunstwerk bijvoorbeeld perfect tot zijn recht.”

"De prijs en geleverde kwaliteit zijn goed in verhouding en dat is voor ons erg belangrijk"

Jeroen

Na hun bezoek aan de showroom waren ze eruit: het moesten grote beton-looktegels in grijstinten worden in de woonkamer voor een strak en ruimtelijk effect. In de badkamer kozen ze voor een industriële look die toch huiselijk oogt door de warme kleuren. “We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Vooral de vloer in de woonkamer vinden we heel goed uitgepakt: doordat alles is doorgetrokken oogt het als één grote ruimte en de tegels combineren perfect met onze meubels en accessoires.”

Perfecte overgang
Toen de offerte eenmaal rond was, kon de verbouwing beginnen. De klusmannen van OVJK hadden drie weken de tijd voor de verbouwing, want daarna zou het stel hun nieuwe woning betrekken. Jeroen: “Het waren allemaal supergasten, die netjes werkten en goed communiceerden over de werkzaamheden.” Doordat de klus precies binnen drie weken werd opgeleverd, verliep de overgang naar hun nieuwe woning perfect. “Daardoor hebben we ook totaal geen stress gehad van de verbouwing. We kwamen af en toe kijken en alles liep op schema. Halverwege hebben we nog besloten toch een aantal muren te laten stucen; dat was niet van tevoren afgesproken, maar werd direct geregeld.”

Kortom: Jeroen en Nina zijn helemaal happy in hun nieuwe woning in Rotterdam met mooie tegelvloer, badkamer en netjes gestucte muren. Of ze OVJK aan zouden raden? “Zeker: we zijn tevreden, er wordt goed werk geleverd. Jacob en zijn collega’s denken mee en geven je als klant een prettig gevoel. OVJK is geen prijsstunter, maar de prijs en geleverde kwaliteit zijn goed in verhouding en dat is voor ons erg belangrijk.”

Ook benieuwd wat je nieuwe vloer kost? Bereken het nu

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?