Van keuken tot badkamer

Wouter en Marlies kochten een een drive-inwoning in Zeist waaraan nog een en ander moest gebeuren. De oude keuken op de eerste verdieping moest een badkamer worden, maar wel tegen een scherpe prijs en het liefst zo snel mogelijk.

Via internet kwam het jonge stel bij Offertevoorjeklus.nl uit en na een aantal telefoontjes kon de verbouwing beginnen. Binnen een week zat de nieuwe badkamer erin. Marlies: "Als iemand uit mijn omgeving gaat verbouwen raad ik Offertevoorjeklus.nl (OVJK) zeker aan."

Vertrouwen
Wouter en Marlies wilden het nodige veranderen aan hun nieuwe drive-inwoning in Zeist: de oude garage werd een prachtige woonkeuken en van de oude keuken op de eerste verdieping moest een badkamer worden gemaakt. "We begonnen met het aanschaffen van de materialen tijdens de zomerperiode, want dan hebben bouwmarkten als Gamma en Praxis altijd allerlei acties. Via-via vroegen we toen een offerte aan bij een aannemer, maar we schrokken van de prijs. Dan toch maar zelf verbouwen?" Na wat wikken en wegen dook het stel toch maar achter de computer en kwam bij OVJK uit. "De website wekte direct vertrouwen en we vonden het fijn dat we direct inzicht kregen in de prijs, die marktconform en scherp was. Kort na onze offerte-aanvraag werden we opgebeld door Jacob Buijs. Je kon merken dat hij weet waar hij over praat en een vakman is. Na een aantal telefoongesprekken hebben we toen de beslissing genomen."

Meedenken
Wouter en Marlies wilden een simpele, moderne badkamer met een douche en een mooi meubel erin. Hoewel ze de materialen voor het grootste deel al zelf gekocht hadden, vonden ze het fijn dat er met ze werd meegedacht. "Zo hadden we een vrij grote douchekop gekocht, dus de bijbehorende buis die we hadden aangeschaft paste er niet op. Op aanraden van OVJK hebben we toen bij de Gamma een andere buis gehaald. Ook werd opgemerkt dat we een knik in de doucheslang zouden krijgen aan de onderkant, dus hebben we de kraan en de stang net een stukje laten verspringen, zodat dit verholpen was. Over dit soort dingen denk je van tevoren niet na, zeker niet als leek, dus dan is het fijn dat een ander dat wel doet."

"Als iemand uit onze omgeving een aannemer zoekt voor de verbouwing van hun badkamer, toilet of een afbouwklus heeft, zou ik Offertevoorjeklus.nl zeker aanraden!"

Marlies

Oplossingen
Belangrijk was dat de verbouwing snel kon beginnen. Gelukkig was dat bij OVJK geen probleem en liep de verbouwing netjes op schema, ondanks een paar tegenslagen: er was een kleine lekkage en er bleek eerst nog een cementvloer in de badkamer gestort te moeten worden. Dit zorgde voor een kleine vertraging, maar doordat de vakmannen dit snel oppakten was de badkamer alsnog vrijwel af binnen de afgesproken termijn van een week (alleen het kitwerk moest de maandag erop nog even worden afgemaakt). Ook de lekkage werd snel opgelost. Wouter en Marlies: "Dit soort dingen kan altijd gebeuren, maar we zijn blij met de manier waarop OVJK het heeft opgelost."

Eindresultaat
De nieuwe badkamer van Wouter en Marlies heeft mooi gerectificeerde witte wandtegels van 30x60 cm voor een strakke uitstraling. Op de vloer zijn antraciete tegels van 30x60 cm in wildverband gelegd voor een leuke combinatie met de wand. Het stel koos voor een modern badkamermeubel, een designradiator met strakke uitstraling, uitgevoerd met vierkante buizen, en een douchebak met regendouche. Het plafond werd strak gestuuct met een waterafstotende verflaag. De hele verbouwing werd binnen een week afgerond, alleen het afkitten moest de maandag erop nog gebeuren. Wouter: "De service van Offertevoorjeklus.nl is vakkundig, netjes en snel. Ik vond het ideaal: Ik werkte overdag terwijl de bouwvakkers bezig waren en als ik ´s avonds thuiskwam hoefde ik niets meer te doen." Marlies: "Als iemand uit onze omgeving een aannemer zoekt voor de verbouwing van hun badkamer, toilet of een afbouwklus heeft, zou ik OVJK zeker aanraden!"

Ook zelf berekenen wat je nieuwe badkamer gaat kosten? Maak je offerte

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?