Offertevoorjeklus opent nieuwe showroom voor tegels in Krimpen aan de Lek

Offertevoorjeklus heeft een nieuwe showroom geopend in Krimpen aan de Lek! Vanaf nu kun je niet alleen bij OVJK terecht voor het vakkundig plaatsen van een nieuwe badkamer, toiletruimte of tegelvloer, maar ook voor het kopen van de mooiste kwaliteitsmaterialen. 

“OVJK staat voor het snel en vakkundig installeren of renoveren van je badkamer, toiletruimte of tegelvloer. Klanten kunnen zelf de materialen uitzoeken, maar we merkten dat ze steeds meer volledig ontzorgd willen worden. Ze willen niet urenlang in catalogussen bladeren en bouwmarkten bezoeken, maar een voorselectie te zien krijgen en dan de tegels kiezen die zij mooi vinden. Wij doen dat graag voor ze,” vertelt oprichter Jacob Buijs. 

“We zorgen voor hoge kwaliteit tegels en onze eigen vakmannen leggen de nieuwe vloer, eventueel in combinatie met vloerverwarming. In onze showroom laten we een selectie tegels volgens de laatste trends zien. Je kiest de juiste tegel en wij doen de rest." 

Geen verrassingen
In de nieuwe vloerencalculator op Offertevoorjeklus.nl zijn de kosten van de materialen voortaan opgenomen, zodat je meteen een complete, kloppende offerteprijs hebt en niet voor verrassingen komt te staan. Je kiest voor een van de drie prijscategorieën: trend, exclusief of subliem. Vervolgens zoek je de tegels uit in de showroom.

In onze showroom laten we een selectie tegels volgens de laatste trends zien. Je kiest de juiste tegel en wij doen de rest.

Jacob Buijs, oprichter Offertevoorjeklus.nl

Volgens de laatste trends
De tegelcollectie van OVJK komt uit een fabriek in Italië en wordt rechtstreeks vanuit daar ingevoerd, zodat we een voordelige prijs kunnen garanderen. Uit hun brede assortiment maakten Jacob en zijn collega’s een selectie keramische tegels volgens de laatste trends. Door de uiteenlopende stijlen en kleuren is er voor iedereen wel iets in zijn of haar smaak te vinden. Wil je warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel allebei? Tegels gewoon recht, diagonaal of misschien wel in visgraatverband? Met strakke voegen of een wat grillige look? En hoe combineer je vloer- en wandtegels? OVJK adviseert je graag over het maken van mooie combinaties en wat past bij jouw ruimte en interieur. 

Warme houttinten
Een tegelsoort die momenteel erg veel wordt verkocht, is die met een houtlook, ook wel de ‘plankentegel’ genoemd. Deze tegel zorgt voor een warme uitstraling en een natuurlijke look. Voorheen waren deze tegels vaak allemaal identiek, maar tegenwoordig kun je zes vierkante meter leggen zonder dat je twee tegels tegenkomt met dezelfde houtnerven en knoesten, wat er natuurlijker uitziet. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren.

Industrieel beton
Een industrieel interieur is populair en daar hoort de ‘betontegel’ ook bij. Deze keramische tegels met betonlook zijn verkrijgbaar in lichtgrijze tinten, maar ook in donkergrijsbruin. Ze zijn goed te combineren met steigerhout en de houtlooktegels, zodat een perfecte balans tussen strak en warm ontstaat. 

Stijlvol marmer
Marmer is chique, stijlvol en past perfect in strakke, moderne interieurs. Het geeft de ruimte een natuurlijke look en een lichte uitstraling. Marmertegels zijn goed te combineren met houtlooktegels. 

Je bent van harte welkom in onze nieuwe showroom in Krimpen aan de Lek om het assortiment te bekijken en de mogelijkheden te bespreken! Het is handig als je vooraf een afspraak maakt, zodat we je de volledige aandacht kunnen geven. Bel 0850 220 002 of gebruik het contactformulier

Benieuwd wat je nieuwe tegel vloer kost? Bereken het eenvoudig zelf!

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?