'Het hele gezin geniet van de fijne inloopdouche met rainshower'

Arco en Alinda, een stel met kinderen uit Ouderkerk, kochten een ander huis en grepen die kans aan om de tegelvloer, badkamer en het toilet helemaal naar eigen smaak te maken. Ze kenden OVJK vanuit hun kennissenkring en toen ze zagen hoe makkelijk ze online de kosten konden uitrekenen, hebben ze niet meer verder gekeken. “We hadden de ervaring dat offertes aanvragen bij andere klusbedrijven lang kon duren, maar wij wilden juist snel handelen. Met Offertevoorjeklus.nl wisten we meteen waar we aan toe waren.

De huiskamer van Arco en Alinda oogt ruim, fris en modern dankzij de nieuwe, grijze tegels met marmerlook. Ze combineren mooi met de neutraal gekleurde meubels in bruin en beige. De blauw-, beige- en grijsgekleurde tegels tegen de wand van de keuken geven het geheel een vrolijke finish. “We hebben een vrij klassieke smaak en wisten al redelijk goed wat we wilden voor ons nieuwe huis,” vertellen Arco en Alinda in hun splinternieuwe woonkamer. “Voor de vloer hebben we ook PVC en laminaat overwogen, maar uiteindelijk kozen we toch voor deze tegels: we hebben een hond en tegels zijn makkelijker in onderhoud zijn en krassen minder snel.”

Referentieproject
Ze kwamen via kennissen bij OVJK terecht, bekeken de website al eens toen ze nog in hun oude huis woonden en waren toen positief verrast door de eenvoud en duidelijkheid van het online offertesysteem. Toen het dus tijd was om te verhuizing, was de beslissing makkelijk gemaakt. Ze deden inspiratie op via internet en in de showroom van Offertevoorjeklus in Krimpen aan de Lek. “We zagen daar deze tegels en die spraken ons meteen aan. Jacob van OVJK vertelde ons dat ze toevallig net bezig waren bij een project in de buurt met het leggen van een vloer met diezelfde tegel. Hij nodigde ons uit om daar een kijkje te komen nemen.” Na het zien van de tegels in een interieur was het koppel meteen overtuigd. Jacob gaf ze meteen wat handige tips: om de vloertegels op de gehele begane grond door te leggen voor meer uniformiteit, bijvoorbeeld, en om de achterwand van het toilet een contrastkleur te geven. “Dat is erg leuk uitgepakt,” aldus Arco en Alinda.

Het zijn allemaal echte vaklui, ze hebben een fijne showroom en de website werkt perfect. We zouden het zeker aanraden.

Arco en Alinda

Strakke planning
Arco en Alinda hadden een strakke planning voor hun nieuwe huis: tussen de sleuteloverdracht en de verhuizing van hun oude naar hun nieuwe woning zaten precies vijf weken. Daarin wilden ze alle verbouwingen en renovaties plannen, zodat ze daarna meteen van hun nieuwe plekje konden genieten. In eerste instantie hadden ze een nieuwe vloer en nieuwe badkamer nodig; bij het kennismakingsgesprek met Jacob in de OVJK-showroom kwam daar nog een nieuw toilet op de benedenverdieping bij. “We wilden graag samenwerken met een partij die snel kon handelen. We hadden de ervaring dat het aanvragen van offertes bij andere klusbedrijven lang kon duren, maar bij OVJK hadden we meteen een kostenplaatje. We hebben dus niet verder gekeken.”

Korte lijntjes
In de showroom bij Offertevoorjeklus.nl hakte het koppel de knoop door wat betreft de indeling van de badkamer. De wandtegels kozen ze op basis van een 3D-model. “Erg handig om zo de uitstraling van de verschillende tegels in de ruimte meteen te kunnen zien en digitaal te kunnen aanpassen.” Toen de werklui eenmaal over de vloer waren, bedacht Alinda zich dat ze het eigenlijk ook wel leuk zou vinden om in de keuken nieuwe tegels op de achterwand te plaatsen. Snel werd een pak extra tegels gehaald. In overleg met Jacob en de werklui konden die nog dezelfde dag geplaatst worden. “Alles was bespreekbaar, die korte lijntjes vond ik erg fijn”, aldus Alinda. 

Tussendoor kwamen ze af en toe even in hun nieuwe huis kijken om de voortgang te zien. “Spannend was dat, want dan zie je eigenlijk pas echt hoe het eruit gaat zien.” Maar bang dat het niet op tijd af zou zijn waren ze niet: “Jacob had ons beloofd dat de klus binnen vijf weken geklaard zou zijn en dat was ook zo.” Het project werd netjes binnen de deadline afgemaakt: binnen vijf weken hadden Arco en Alinda een nieuwe tegelvloer, badkamer, toilet en tegelmuur in de keuken. Vooral de inloopdouche met rainshower is een succes: daar geniet het hele gezin elke dag van. “We vonden het heel fijn dat OVJK ons alles uit handen kon nemen. Het zijn allemaal echte vaklui, ze hebben een fijne showroom en de website werkt perfect. We zouden het zeker aanraden.”

Direct weten wat je nieuwe vloer kost? Bereken het nu

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?