'OVJK is een bedrijf waar je je klus aan kunt toevertrouwen'

Al twaalf jaar had Michel uit Schoonhoven ideeën over het aanleggen van een nieuwe tegelvloer in zijn woonkamer. Dit jaar besloot hij toch de knoop maar door te hakken en startte hij zijn zoektocht online. Via Google kwam hij uit bij Offertevoorjeklus.nl en na het eerste contact besloot hij niet verder te zoeken. “Ik zat niet te wachten op een prijsvechter en bij OVJK had ik direct een goed gevoel.”

“Ik wilde een nieuwe tegelvloer met vloerverwarming op de benedenverdieping en was daarvoor op zoek naar een bedrijf dat me van A tot Z kon ontzorgen”, vertelt Michel. We treffen hem in zijn als nieuw ogende woonkamer, die door zijn versgelegde tegelvloer met leisteen-look een hele nieuwe, moderne uitstraling heeft gekregen. “Na het maken van de offerteberekening op de website en het lezen van wat recensies had ik eigenlijk direct een goed gevoel."

Showroom
Dat goede gevoel werd versterkt na het eerste contact. Michel ging langs in de showroom van Offertevoorjeklus.nl in Krimpen aan de Lek, waar hij zijn tegels uitzocht. Daarna werd er een verder gespecificeerde offerte voor hem gemaakt. Een aantal tegels sprak hem meteen aan: een combinatie van licht en donker en een leisteen-look vond hij mooi. “Ik had een prettig gesprek met eigenaar Jacob, maar wilde het toch een weekendje op me in laten werken – het is toch een grote investering, die doe je niet zomaar.”

Sloopwerk
Toch besloten ze na het weekend de knoop door te hakken en een paar weken later stond de sloper voor de deur. De oude convectorput en radiatoren moesten worden dichtgestort en verwijderd, zodat er een nieuwe vloerverwarming kon worden aangelegd. In het begin zat het een beetje tegen: de oude plavuizenvloer kon niet worden weggebroken, omdat die rechtstreeks op het beton was geplakt. Bij verwijdering zou de betonvloer beschadigen. Daarbij was er ook nog een stroomstoring. Het eerste probleem werd opgelost door de oude vloer op te schuren en te egaliseren, zodat de vloerverwarming kon worden ingefreesd en de nieuwe tegels er bovenop konden worden gelegd. Ook de stroomstoring werd snel opgelost. “De planning werd meteen herzien en de klus werd, ondanks deze tegenslagen, nog steeds opgeleverd binnen de afgesproken tijd: twee weken. Dat vond ik geweldig”, aldus Michel. 

'Ondanks de tegenslagen werd de vloer binnen de afgesproken tijd opgeleverd. Dat vond ik geweldig!'

Michel uit Schoonhoven

Meedenken
Omdat er van tevoren een duidelijke planning was gemaakt, kon Michel voor een ander onderkomen zorgen toen zijn huis tijdelijk niet bewoonwaar was. Hij kon bij zijn ouders bivakkeren, die gelukkig maar 500 meter verderop woonden. Uit nieuwsgierigheid kwam Michel af en toe eens kijken. Tegelzetter Leen dacht mee over hoe de tegels gelegd werden: uiteindelijk werd gekozen ze in de breedte te leggen voor een mooi ruimtelijk effect. Er kwamen ook een sloper (Rob), elektricien (Ronald) en een loodgieter (Gert) langs. "Ze legden alles goed uit en waren erg vriendelijk.”

Al met al werd de nieuwe vloer van Michel binnen twee weken gerealiseerd. Michel koos voor langwerpige, keramische leisteentegels. Om het ruimtelijke gevoel te behouden koos hij ervoor geen plinten te plaatsen. Michel is erg tevreden met het eindresultaat: “Ik wilde van begin tot eind ontzorgd worden, en dat is ook gebeurd. Ik heb gekregen wat ik graag wilde.” Of hij een nieuwe tegelvloer of andersoortige verbouwing via OVJK aan zou bevelen aan vrienden en familie, antwoordt hij dan ook: “Jazeker!” In zijn recensie schrijft hij: “Offertevoorjeklus.nl is een bedrijf waar je je klus aan kan toevertrouwen.”

Ook weten wat jouw nieuwe tegelvloer kost? Bereken!

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?