De nieuwe woning van Cor en Winifred

Winifred en haar man Cor kochten een nieuw huis in hun geliefde stad Rotterdam.  Ze kijken ernaar uit om binnenkort te verhuizen en te genieten van hun nieuwe woning. Het team van Offertevoorjeklus.nl plaatste de strakke, robuuste badkamer met toilet en inloopdouche op de eerste verdieping en het toilet op de begane grond. Daarnaast betegelden wij alle vloeren in de gehele woning met een prachtige houtlook tegel, inclusief plinten. We ontmoeten Winifred in haar nieuwe huis voor een interview.

Toen de woning van Cor en Winifred geheel casco werd opgeleverd, hadden zij al duidelijke ideeën over de inrichting van de woning. Keramisch parket (een tegel met houtlook), een badkamer met grote tegels, een inloopdouche en een strak toilet stonden op hun verlanglijstje. Ze kochten zelf de materialen die zij voor ogen hadden. Vervolgens zochten Cor en Winifred een aannemer die de materialen in het huis kon aanbrengen. Om het zichzelf zo gemakkelijk mogelijk te maken, wilden zij een aannemer die zowel de badkamer als het toilet en de vloeren kon realiseren. Op internet hebben Cor en Winifred het aanbod van aannemers vergeleken en zij kwamen uiteindelijk bij Offertevoorjeklus.nl uit. Cor heeft ons een email gestuurd met de wensen die zij hadden. Daarnaast heeft hij zelf op Offertevoorjeklus.nl een offerte bij elkaar geklikt om te zien wat het allemaal zou gaan kosten. 

Na het eerste online contact zijn Jacob en Bastiaan van Offertevoorjeklus.nl bij de familie langs gegaan om alle ruimtes in te meten. Winifred zegt over dat eerste bezoek: “Jacob en Bastiaan kwamen heel vakkundig over. Cor en ik dachten meteen: dit kunnen deze mensen wel. We hadden er een goed gevoel bij!” Op basis van hun bezoek gaven Jacob en Bastiaan een passend advies over bijvoorbeeld de manier waarop de vloer gelegd kon worden. Ook zorgden zij ervoor dat het keramisch parket voorzien werd van plinten. Deze hadden Cor en Winifred zelf nog niet aangeschaft. Na deze grondige voorbereidingen hadden Cor en Winifred veel vertrouwen in Offertevoorjeklus.nl gekregen. Op basis van het advies van Jacob en Bastiaan werd er een definitieve offerte gemaakt. “Ik denk dat dit in september was en in oktober konden ze al aan de slag!” 

"Cor en ik dachten meteen: dit kunnen deze mensen wel."

Winifred

Het team begon eind oktober met het plaatsen van de badkamer en het toilet en het leggen van de vloeren. “Ons huis werd eerder opgeleverd dan verwacht, het was daarom fijn dat Offertevoorjeklus.nl zo snel aan de slag kon!” 

Het sanitair en de grote donkere tegels geven de badkamer en het toilet een strakke en stoere uitstraling. Hier zijn Cor en Winifred erg blij mee. “We hadden beide een voorkeur voor antraciet, dat is een bewuste keuze geweest. We vinden het heel mooi geworden.” De badkamer heeft ondanks de stoere uitstraling ook een hele warme sfeer door de combinatie van het houten meubel met de donkere tegels. De grote spiegel met ledverlichting en de inloopdouche zorgen voor een wellness gevoel.

Het strak gelegde keramisch parket is op het eerste oog nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Het voelt aan als echt hout door het reliëf en de knoesten die erin verwerkt zijn. De vloeren geven het gehele huis een warme uitstraling en ze zijn tegelijkertijd ook nog gemakkelijk te onderhouden. Ik vind het geheel er strak uitzien en de vloer is heel mooi gelegd, zegt Winifred.

Cor en Winifred vonden het personeel erg schoon, professioneel en hard werken, ze hebben geen overlast of stress ervaren. Het vertrouwen dat Cor en Winifred in Offertevoorjeklus.nl hadden is waargemaakt. “Mijn man en ik zouden Offertevoorjeklus.nl ook aanraden aan vrienden en familie. We zijn enorm blij met ons nieuwe huis en de prachtige badkamer, het toilet en de vloeren!”

Weten wat de renovatie van jouw droomhuis kost? Bereken!

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?