Ook voor je nieuwe vloer en vloerverwarming vraag je direct een offerte op!

Negen maanden, drie handige online offertecalculators en talloze nieuwe badkamers, toiletten, muren en vloeren later wisten aannemer Jacob Buijs en internetondernemer Nico Nieuwenhuize het zeker: hun start-up Offertevoorjeklus.nl was een waar succes! Om de website (voorlopig) compleet te maken, voegen zij deze maand de laatste online tool aan hun website toe: de offertecalculator voor vloeren en vloerverwarming. Met de komst van deze nieuwe aanvulling is het online aanbod van OVJK compleet.

Goed begin is het halve werk
In januari 2015 lanceerde Jacob Buijs, eigenaar van Buijs Tegel- & Stucwerken, met hulp van internetondernemer Nico Nieuwenhuize, de allereerste online offertetool in Nederland voor klussen in huis. Op Offertevoorjeklus.nl kon je snel en eenvoudig een offerte bij elkaar klikken voor je nieuwe badkamer of toilet. Al gauw volgde ook de offertecalculator voor stucwerk. De offertetool van OVJK bevat alle mogelijkheden die je je kunt bedenken en is bovendien eerlijk: als je de calculator naar waarheid invult komen er nooit extra kosten bij. De eerlijkheid en duidelijkheid van de website, in combinatie met de jarenlange ervaring en het vakmanschap van Buijs Tegel- & Stucwerken, wierp zijn vruchten af: de start-up liep als een trein. In september besloten Jacob en Nico hun samenwerking dan ook voort te zetten en samen verder te gaan.

Nieuwe vloerencalculator
Na toevoeging van de stucwerkcalculator in juli was de volgende, logische stap een offertetool voor vloeren. In deze calculator kunnen potentiële klanten direct een offerte bij elkaar klikken voor hun nieuwe vloer, met of zonder vloerverwarming. Infrezen of opbinden, grote tegels of juist standaard? Je kunt het allemaal aangeven in de calculator! Met deze nieuwe aanvulling is het aanbod van Offertevoorjeklus.nl compleet: klanten kunnen nu voor al hun klussen binnenshuis terecht bij Jacob en zijn vakmannen. Zo is Offertevoorjeklus helemaal klaar voor 2016!

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?