Een badkamer met warme uitstraling voor Henk & Hanneke

De gepensioneerde Henk en Hanneke uit Schiedam wilden hun badkamer moderniseren, vooral met oog op het feit dat ze wat ouder worden. Zo wilden ze een douche met makkelijke instap. Bovendien wilden ze zoveel mogelijk ontzorgd worden bij het plaatsen van hun nieuwe badkamer. "Bij Offertevoorjeklus.nl hoef je zelf bijna nergens aan te denken. Die proactieve manier van werken vonden we erg prettig. Zelfs kleine foutjes werden direct opgelost."

Oog op de toekomst
Henk en Hanneke wonen al tientallen jaren in Schiedam en de badkamer was inmiddels wel aan een modernisatie toe. "Bij de oude badkamer waren de leidingen zichtbaar en de douche had een verhoogde rand." Hun criteria waren dus duidelijk: ze wilden een moderne, nieuwe badkamer waar ze zich prettig in voelen, ook tijdens het ouder worden. Ze kozen voor een lage instap bij de douchecabine en voor een hangend toilet. Ook wilden ze een aannemer die hen zoveel mogelijk uit handen kon nemen en hun duidelijke keuzeopties gaf.

Ontzorgen
Henk ging dus op zoek via internet en kwam bij Offertevoorjeklus.nl uit: "De website sprong er meteen uit: ik vond alles erg duidelijk en het sprak mij aan dat je meteen een offerte kon maken, waardoor je later niet voor verrassingen komt te staan." Hij nam ook contact op met twee andere aannemers, maar na het gesprek met Jacob Buijs van Offertevoorjeklus.nl waren hij en Hanneke eruit. "Jacob viel op door zijn manier van oplossingen zoeken: de andere partijen gaven antwoord als ik een vraag stelde, maar hij dacht echt met ons mee en kwam uit zichzelf met adviezen aan. Hij ontzorgde ons echt." Ook het aanschaffen van de materialen wilde het stel uit handen geven. Ze gaven aan wat ze wilden en Offertevoorjeklus.nl bestelde alle benodigdheden. "Fijn dat we aanbevelingen kregen wat betreft tegelgrootte en kleurstellingen. We hebben nu bijvoorbeeld voor een combinatie van lichte en donkere tegels gekozen en de tegels zijn in de lengte geplaatst, zo creëer je ruimte. Daar waren we zelf nooit op gekomen."

Miscommunicatie
Tijdens het plaatsen van een nieuwe badkamer, waar naast de aannemer uiteraard verschillende vakmannen aan te pas komen, kan er nog wel eens een miscommunicatie ontstaan of een foutje voorkomen. Zo ook bij Henk en Hanneke: het toilet werd namelijk iets te hoog geplaatst. Toen het stel daarachter kwam, stuurden ze direct een mail. Henk: "Er werd meteen contact met ons opgenomen en de fout werd snel hersteld. Een foutje kan gebeuren, maar wij waren erg blij met de manier waarop het is afgehandeld."

Eindresultaat
Henk en Hanneke kozen voor een verlaagde douchebak met makkelijke instap en een strak afgewerkte douchecabine. Andere badkamerspecialisten hadden hen gezegd dat een hangend toilet niet mogelijk was door de beperkte ruimte, maar dankzij het speciale, smalle inbouwframe kon het toilet toch geplaatst worden op de manier waarop zij wilden. De nieuwe badkamer beschikt over een designradiator en luxe, geborstelde RVS-hoekstrips. Voor een ruimtelijk effect raadde Offertevoorjeklus.nl Henk en Hanneke een groot formaat tegels aan, die in de lengte werden geplaatst. Omdat Henk en Hanneke donkere kleuren als zwart en grijs te hard vonden, werd er voor tegels in warme, bruine tinten gekozen. De badkamer heeft daardoor een sfeervolle uitstraling.

Aanrader
Het stel is erg blij met de manier waarop hun badkamer is gerenoveerd. "We hebben helemaal geen stress gehad van de verbouwing. We vonden het juist wel gezellig, al die mensen over de vloer, en hebben met iedereen een praatje gemaakt. Het zijn allemaal harde werkers en professionele vakmannen. Omdat alles netjes en vakkundig gebeurde hoefden we ons geen zorgen te maken. We raden Offertevoorjeklus.nl aan iedereen aan!"

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?